Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MIT Enterprise Forum Greece: Στην Ελλάδα ο διαγωνισμός του MIT για tech startups

Έναν νέο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά στη χώρα μας, ο οποίος απευθύνεται σε νέους επιχειρηματίες και ομάδες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας, ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του ΜΙΤ Enterprise Forum Greece, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, στη διάρκεια του συνεδρίου StartSmart Greece.

Διαβάστε επίσης: ΜΙΤ Enterprise Forum: Γιόρτασε έναν χρόνο στην Ελλάδα με το συνέδριο StartSmart

Ο διαγωνισμός MITEF Greece Startup Competition θα ακολουθήσει τα πρότυπα και τις πρακτικές αντίστοιχων διαγωνισμών, που πραγματοποιεί το MIT Enterprise Forum στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες, και στοχεύει να εντοπίσει και νααναδείξει νέες επιχειρηματικές ομάδες στον τομέα της τεχνολογίας που έχουν την δυναμική να δραστηριοποιηθούν στην παγκόσμια αγορά. Τελικός στόχος του είναι η ανάδειξη και βράβευση ταλαντούχων και φιλόδοξων ελληνικών ομάδων και η προβολή τους διεθνώς μέσα από το δίκτυο του MIT Enterprise Forum και το MIT Technology Review.

Οι εγγραφές στο διαγωνισμό ξεκινούν στις 17 Νοεμβρίου, 2014 και λήγουν στις 31 Δεκεμβρίου, 2014 ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν ήδη περισσότερες πληροφορίες μέσα από τον ακόλουθο ιστότοπο: www.mitefcompetition.org/greece.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις