Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά αύριο το 8ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας πραγματοποιείται για 8η χρονιά και αποτελεί μια σημαντική εκδήλωση για τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων.

Περισσότεροι από 23.000 νέοι και νέες έχουν παρακολουθήσει, συνολικά, το «ΠΑΝΟΡΑΜΑ»
Τουλάχιστον 850 διακεκριμένοι ομιλητές έχουν παρουσιάσει εισηγήσεις και έχουν συμμετάσχει σε ενημερωτικά workshops και ανοικτές συζητήσεις με το κοινό
Περισσότερες από 125 εκπαιδευτικές επισκέψεις σε σημαντικές εταιρείες, στο πλαίσιο των “Business Days” στις οποίες έχουν συμμετάσχει 3.500 άτομα.

Με εμπλουτισμένο πρόγραμμα και τη συμμετοχή περισσότερων από 190 εισηγητών, η μεγάλη εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων διοργανώνεται από τον κ. Ιορδάνη Λαδόπουλο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, και την ομάδα του, από 9 ως και 11 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (στάση Μετρό: Μέγαρο Μουσικής).

Το τριήμερο Πολυσυνέδριο απευθύνεται σε νέους και νέες, 18-35 ετών, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης, με στόχο να ενημερώσει σχετικά με τις τάσεις και τις επαγγελματικές επιλογές και προοπτικές που προσφέρουν δεκαπέντε κλάδοι και τομείς της οικονομίας (Ναυτιλία, Τουρισμός, Γεωργία, Φαρμακευτικός κλάδος, Data Analytics, Logistics, Υγεία, Consulting, Digital Marketing, Βαριά Βιομηχανία, Ασφάλειες, Τεχνητή Νοημοσύνη και Ρομποτική, Information Security, Design) και ν’ αναδείξει την Ελλάδα της καινοτομίας και της εξωστρέφειας.

Περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων μπορείτε να βρείτε εδώ.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις