Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fashion Startup Weekend Athens για Startups στο χώρο της μόδας!

Ο χώρος της μόδας δεν ήταν δυνατόν να μείνει εκτός του “κινήματος” των Startups και της καινοτομίας. Το Fashion Startup Weekend έρχεται για πρώτη φορά στην Αθήνα 20-22 Απριλίου 2018 και καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες για συμμετοχή.

Η διοργάνωση του πρώτου Fashion Startup Weekend Athens υποστηρίζεται, από τη Σχολή Μόδας AthensFashionClub και την 1η Θερμοκοιτίδα Μόδας στην Ελλάδα The Fashion Gate, δύο εκπαιδευτικούς οργανισμούς στον χώρο της μόδας, που όραμά τους είναι να γίνει η Αθήνα Μητροπολιτικό Κέντρο Μόδας και η Ελληνική Μόδα να προωθηθεί έξω από τα σύνορα της χώρας, δίνοντας βήμα στην καινοτομία, στις συνεργασίες, στο υγιή ανταγωνισμό και στην εξωστρέφεια.

Ταυτόχρονα, διοργανωτής της διαγωνιστικής διαδικασίας είναι και το fashionboxie, που δημιουργεί το πρώτο δίκτυο για νέους επαγγελματίες στον χώρο της μόδας και προσφέρει υπηρεσίες υποστήριξης και εκπροσώπησης Designers στην πώληση των προϊόντων τους σε νέα κανάλια πώλησης.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου , οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία παρουσιάζουν στο κοινό και στους κριτές – επιχειρηματίες/επενδύτες. Οι καλύτερες ομάδες κερδίζουν διάφορα βραβεία και υποστήριξη για να συνεχίσουν με την ιδέα τους.

Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ανέρχεται στα 10€ με 14€.
Τα εισιτήρια περιλαμβάνουν το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση, τα γεύματα του 3ημέρου, πρωινό καφέ, γραφική ύλη για όλο το τριήμερο, αναψυκτικά, ποτά και πολλές άλλες εκπλήξεις και δώρα!

Τα εισιτήρια με μειωμένη τιμή, μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Για περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της εκδήλωσης καθώς και την σελίδα στο Facebook.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις