Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Meazon πάει Λισαβόνα για το Free Electrons Bootcamp

H Meazon επιλέχθηκε στις 30 Startup ανάμεσα σε 515 αιτήσεις από 65 χώρες να συμμετάσχει στο πρώτο γύρο επιλογής του Free Electrons Accelerator των εννέα μεγαλύτερων εταιρειών παραγωγής και διανομής ενέργειας παγκοσμίως.

Meazon ιδρύθηκε το 2012 από τρία υψηλόβαθμα στελέχη του χώρου των τηλεπικοινωνιών, της μικρο-ηλεκτρονικής και της ενέργειας, έχει την έδρα της στην Πάτρα και γραφεία στις ΗΠΑ και κινείται στο χώρο της μέτρησης και διαχείρισης ενέργειας μέσω ΙοΤ και big data analytics.

Ο Γιώργος Κορωνιάς, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας και Αλβανίας είναι ένας εκ των συνιδρυτών και εκτελεστικός πρόεδρος της Startup, ο Στέλιος Κουτρουμπίνας προέρχεται από την ATMEL και είναι ο CEO και συνιδρυτής και ο Γιάννης Γιωνάς προέρχεται από την Ericsson και είναι ο τρίτος συνιδρυτής και CCO.

Στο Bootcamp της Λισαβόνας θα γίνει η τελική επιλογή των 12 Startups που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα το οποίο θα ολοκληρωθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο και περιλαμβάνει τρία μέρη σε Αυστραλία, Σίλικον Βάλει και Βερολίνο όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελικό pitching event μπροστά σε επενδυτές και στελέχη των επιχειρήσεων για το βραβείο των 200.000 δολ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις