Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανάπτυξης εφαρμογών mobile στο INNOVATHENS

O 5ος κύκλος του προγράμματος “Innovation and Design Thinking in Mobile Applications and Services” είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο INNOVATHENS με την υποστήριξη της Samsung και την συνεργασία του ELTRUN του ΟΠΑ αλλά και του ΣΕΚΕΕ.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναπτύξει τις δεξιότητες των συμμετεχόντων στη σχεδίαση και ανάπτυξη νέων υπηρεσιών κι επιχειρηματικής δραστηριότητας, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες και προοπτικές που προσφέρονται στο χώρο των mobile τεχνολογιών.

Το πρόγραμμα, που σχεδίασε και υποστηρίζει επιστημονικά το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Επιχειρείν ELTRUN/ ΟΠΑ, παρέχει ένα υψηλό θεωρητικό και πρακτικό υπόβαθρο στη διοίκηση και την καινοτομία, καθώς και τη δυνατότητα ανάπτυξης δεξιοτήτων οι οποίες μπορούν να μετατρέψουν μια καινοτόμο ιδέα σε εφαρμόσιμο επιχειρηματικό πλάνο.

Επιπλέον, το πρόγραμμα προσφέρει στους συμμετέχοντες εργαστήρια δημιουργικότητας, καθώς και την εκπόνηση ενός ομαδικού έργου που εκτείνεται σε όλη τη διάρκεια του.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειόφοιτους ή αποφοίτους Πανεπιστημίων, Τεχνικών και Πολυτεχνικών Σχολών, που είναι άνεργοι και θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στο ψηφιακό επιχειρείν, δίνοντας έμφαση στο χώρο των κινητών εφαρμογών και υπηρεσιών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής εδώ έως και την Παρασκευή 27 Απριλίου. Η επιλογή των συμμετεχόντων γίνεται μετά από διαδικασία αξιολόγησης.
Η διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες, η παρακολούθηση είναι υποχρεωτική.

Οι συμμετέχοντες που θα παρακολουθήσουν με επιτυχία το πρόγραμμα θα λάβουν πιστοποιητικό σπουδών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις