Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι νικητές του διαγωνισμού Nissan Generation N 2018

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του κοινού και ανακοινώθηκαν οι νικητές του διαγωνισμού NISSAN Generation N 2018 οι οποίοι περιλαμβάνουν αρκετές Startups. Οι δέκα πρώτοι θα έχουν στη διάθεσή τους ένα αυτοκίνητο για ένα χρόνο για να τους υποστηρίξει στις μετακινήσεις τους.


Δημήτρης Χατζής, σχεδίασε και δημιούργησε, πριν ακόμα τελειώσει το Λύκειο, ζεύγος εξωσκελετικών γαντιών για να υποστηρίξουν την εξατομικευμένη διδασκαλία, στην εκμάθηση του μηχανισμού γραφής Braille.


Typhoon Moto Racing, φοιτητική ομάδα που ασχολείται με την μελέτη και την κατασκευή αγωνιστικής μοτοσυκλέτας.


“Προμηθέας”, η ομάδα του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου έχει δημιουργήσει το πρωτοποριακό, αεροδυναμικό ηλεκτροκίνητο όχημα.


Inagros, Ένα ολοκληρωμένο, ψηφιακό αγροτικό εργαλείο πληροφόρησης που συνδέει καλλιεργητές και γεωπόνους για να κάνει τις αρδευόμενες καλλιέργειες πιο αποδοτικές.


Κωνσταντίνος Δαλάκας, ο δημιουργός ενός καινοτόμου cargo drone μεταφοράς βοήθειας που μπορεί να πετά με διαφορετικούς τρόπους.


Geabit, πρωτότυπη συσκευή καταγραφής και ανάλυσης των περιβαλλοντικών συνθηκών που επικρατούν στις καλλιέργιες.


Προτεκτα Ιλίου, ομάδα έκτακτης ανάγκης που είναι εκπαιδευμένη από 7 κρατικούς φορείς, προσφέρει εθελοντικά τις δυνάμεις της σε περιοχές με φυσικές καταστροφές και όχι μόνο.


Σ.Π.Α.Ζ. – Μαριλένα Σαρίδη, εκπαιδεύτρια και διασώστρια μικρών ζώων και μέλος του Συλλόγου Προστασίας Αδέσποτων Ζώων.


Κωνσταντίνος Σοφικίτης, φωτογράφος με διακρίσεις από το πρακτορείο Magnum και κάτοχος του 1ου βραβείου φωτογραφίας δρόμου στα Sony World Photography Awards.


Fight Hoax, η Startup του Βαλεντίνου Τζέκα καταπολεμά τις ψεύτικες ειδήσεις.

Μπορείτε να δείτε video με όλες τις συμμετοχές εδώ,

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις