Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Revolut προσθέτει Ripple και Bitcoin Cash στις αγοραπωλησίες κρυπτονομισμάτων

Τον Δεκέμβριο που μας πέρασε η Revolut παρουσίασε μια υπηρεσία που επιτρέπει στους 1,8 εκατομμύρια χρήστες της τραπεζικής εφαρμογής της να αγοράζουν, να αποθηκεύουν και να πωλούν κρυπτονομίσματα εύκολα και απλά. Εκτός από τα Bitcoin, Litecoin και Ethereum, η Revolut πρόσθεσε σήμερα τα XRP (Ripple) και Bitcoin Cash.

Οι χρήστες της Revolut μπορούν να ανταλλάξουν άμεσα 25 νομίσματα απευθείας σε κρυπτονομίσματα, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να κρατηθούν και να πωληθούν άμεσα μέσα στην εφαρμογή σε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ επιτρέπει στους πελάτες να δημιουργούν ειδοποιήσεις κάθε φορά που ένα συγκεκριμένο Cryptocurrency φτάνει μια συγκεκριμένη τιμή.

Επίσης, την περασμένη εβδομάδα, η Revolut ξεκίνησε μια νέα υπηρεσία που ονομάζεται Vaults, η οποία επιτρέπει στον πελάτη να στρογγυλοποιεί τις πληρωμές με κάρτες στον πλησιέστερο ακέραιο αριθμό και να εξοικονομεί τα ρέστα από κάθε συναλλαγή και σε κρυπτονομίσματα. Από τότε, περισσότεροι από 50.000 πελάτες έχουν δημιουργήσει ένα Cryptocurrency Vault.

Η προσθήκη των XRP και Bitcoin Cash προέρχεται από τη μεγάλη ζήτηση από τους πελάτες της Revolut και από το γεγονός ότι τα μεγάλα χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων δεν τα υποστηρίζουν ακόμα.

Ο Βλαντ Γιτσέντκο, συνιδρυτής και διευθυντής του Revolut δήλωσε: “Ξεκινήσαμε αυτή τη πρώτη παγκόσμια υπηρεσία όπου προσφέρουμε πρόσβαση σε κρυπτονομίσματα σε όλους χωρίς δυσκολία. Η ιδέα ξεκίνησε όταν ζητήσαμε από τη κοινότητα της Revolut τα κρυπτονομίσματα θα ήθελαν να δουν στην εφαρμογή και η ζήτηση τόσο για το XRP όσο και για το Bitcoin Cash ήταν μεγάλη. Μετά από μήνες διαπραγματεύσεων και σχετικών εργασιών, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να προσφέρουμε  αυτά τα δύο ψηφιακά νομίσματα στην αγορά της Ελλαδας“.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις