Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

To Dogs’ Voice κλείνει 3 χρόνια και το γιορτάζει για καλό σκοπό!

Το Dogs’ Voice η μεγάλη πλατφόρμα υιοθεσίας και ιατρικής φροντίδας αδέσποτων ζώων, μέσω crowdfunding μάλιστα, κλείνει τρία χρόνια και διοργανώνει πάρτι!

Η πλατφόρμα ξεκίνησε το 2015, έχει υποστηριχθεί από το HIGGS, και μέχρι σήμερα συμμετέχουν σε αυτή 85 φιλοζωικές οργανώσεις σε όλη την Ελλάδα, έχουν γίνει πάνω από 1.000 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και το πιο σημαντικό έχουν συγκεντρωθεί πάνω από 3.000 ευρώ ιατρικά περιστατικά των αδέσποτων ζώων!
Να σημειώσουμε ότι πρόκειται για τις λίγες περιπτώσεις στη χώρα μας όπου η πληθοποριστική χρηματοδότηση (Crowdfunding) λειτουργεί άψογα σε όλα τα επίπεδα!

Με αφορμή τα τρίτα γενέθλια, η ομάδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Dogs’ Voice διοργανώνει το “Who let the dogs out party“, την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στο Booze Cooperativa (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα, Μετρό Μοναστηράκι).

Η είσοδος με ποτό κοστίζει 10 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την τράπεζα φαρμάκων του οργανισμού για την κάλυψη δαπανηρών θεραπειών αδέσποτων σκύλων.

Το πάρτι ξεκινάει στις 21:00 και θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το Booze Cooperativa είναι από τα πλέον pet-friendly cafe-bar της Αθήνας με τους σκύλους να είναι καλοδεχούμενοι! Όμως δεδομένου ότι θα υπάρχει δυνατή μουσική (που οι σκύλοι δεν αγαπούν ιδιαίτερα) μόνο στον εξωτερικό χώρο του Booze Cooperativa θα είναι η ένταση της μουσικής σε ανεκτά επίπεδα.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις