Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H In4Capital “Επενδύει” στην AdTech E-MAILiT

H In4Capital, η ελληνική παγκόσμια πλατφόρμα εύρεσης επενδυτών για Startups, ανακοίνωσε τη μετοχική συμμετοχή στην εφαρμογή “κοινωνικού διαμοιρασμού” (Social Sharing) E-MAILiT. 

H AdTech E-MAILiT προσφέρει στους δημιουργούς περιεχομένου την δυνατότητα να κερδίζουν χρήματα μέσω διαμοιρασμού του περιεχομένου τους με έναν εύκολο στην υλοποίηση τρόπο.
Συνδυάζει AI, μεγάλα δεδομένα, κοινωνική δικτύωση και την online διαφήμιση και έχει εμφανίσει μέχρι σήμερα πάνω από 3 δισεκατομμύρια κουμπιά κοινής χρήσης τα οποία εμφανίζονται σε smartphones, tablets και PCs.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση η E-MAILiT έχει πάνω από 25 εκατομμύρια επισκέψεις το μήνα και οι χρήστες του προέρχονται από 190 χώρες παγκοσμίως ενώ έχει ήδη πελάτες παρόχους δεδομένων απ’ όλο τον κόσμο. Τα επόμενα βήματα για την E-MAILiT είναι να προσφέρει περισσότερη αξία στα δεδομένα που παρέχει στους διαφημιστές.

Ο Λευτέρης Κόντος, Διευθύνων Σύμβουλος της In4Capital δήλωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι που συμμετέχουμε στην εξαιρετική εφαρμογή του E-MAILiT! Είμαστε εδώ για να δώσουμε περισσότερη αξία στους χιλιάδες χρήστες και εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο και να επιτύχουμε νέους στόχους στην ανάπτυξη της υπηρεσίας. Το In4Capital με την πλατφόρμα παροχής δεδομένων για επενδυτές και τα εργαλεία ανάλυσης ανταγωνισμού που έχει αναπτύξει έχει στόχο να  βοηθήσει και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των φιλόδοξων και επικεντρωμένων στους στόχους τους επιχειρηματιών“.

Ο Νικήτας Γεωργόπουλος, ιδρυτής του E-MAILiT ανέφερε:  «Εγώ και η ομάδα μας είμαστε ενθουσιασμένοι που δουλεύουμε με την ομάδα της In4Capital και μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα! Είναι απολύτως βέβαιο ότι θα δημιουργήσουμε μαζί μια ισχυρή εταιρική σχέση, θα πετύχουμε τους στόχους μας, οι οποίοι θα οδηγήσουν το E-MAILiT στην κορυφή των μεγάλων παικτών”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις