Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Α. Σαμαράς: “Η ΟΝΝΕΔ ‘άνοιξε’ τον δρόμο για τις startups στην Ελλάδα”

Στην εκδήλωση για τα 40 χρόνια της ΟΝΝΕΔ, της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στην startup επιχειρηματικότητα, διεκδικώντας τον τίτλο του ανθρώπου που την εισήγαγε στην ελληνική πραγματικότητα.

“Δεν μπορείς να νοιάζεσαι για την Ανάπτυξη, αν δεν βάλεις στο κέντρο την επιχειρηματικότητα και την ανταγωνιστικότητα. Όταν άλλοι έψαχναν μονοπάτια για εύκολη ‘τακτοποίηση’ στο δημόσιο, εσείς [σσ. η ΟΝΝΕΔ] ανοίγατε δρόμους για τη νεανική επιχειρηματικότητα! Και το λέω ξεκάθαρα, με τη δική σας παρότρυνση έβαλα, πριν δυο χρόνια, την ιδέα των νεοφυών επιχειρήσεων, των start ups. Κι έτσι αυτά τα χρόνια, σε συνθήκες κρίσης για τη χώρα μας, τα ελληνικά start ups συγκέντρωσαν το θαυμασμό της διεθνούς κοινής γνώμης και έδειξαν το δρόμο της αληθινής ανάπτυξης για το μέλλον”, είπε στην εκδήλωση ο Αντώνης Σαμαράς, σύμφωνα με το κείμενο της ομιλίας που έχει αναρτηθεί στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η ομιλία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου, ωστόσο η αναφορά του πρωθυπουργού στις startup επιχειρήσεις και στο ρόλο της ΟΝΝΕΔ για την ανάδειξή τους εντοπίστηκε μόλις σήμερα από ενημερωτικά blogs.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις