Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Nissan επεκτείνει την υπηρεσία e-share mobi στην Ιαπωνία

Η υπηρεσία κοινόχρηστης μεταφοράς e-share mobi της Nissan λειτουργεί εδώ και έξι μήνες περίπου στην Ιαπωνία και είναι μια εξαιρετική ιδέα προώθησης των ηλεκτρικών οχημάτων της ιαπωνικής εταιρείας.

Αρχικά έχουν δημιουργηθεί 30 σταθμοί σε διάφορες μεγάλες πόλεις όπου είναι σταθμευμένο το νέο Nissan Leaf και το Note e-POWER. Οι ενδιαφερόμενοι, που είτε δεν έχουν αυτοκίνητο είτε δεν επιθυμούν να χρησιμοποιήσουν το δικό τους μπορούν μέσω App να νοικιάσουν ένα Leaf με την ώρα για να καλύψουν τις μεταφορικές ανάγκες τους.

Με αυτό τον τρόπο κερδίζουν όλοι μια και οι χρήστες εξυπηρετούνται αλλά και αποκτούν χειροπιαστή αίσθηση και εικόνα για τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα υψηλής τεχνολογίας της Nissan με πιθανή αγορά στο μέλλον.

H υπηρεσία θα επεκταθεί σε 100 νέα σημεία μετά από την νέα συνεργασία με την αλυσίδα λιανικής Kohnan Shoji και μέχρι τον Μάρτιο του 2019 περίπου το 1/3 των καταστημάτων σε όλη την Ιαπωνία θα έχουν ανάλογους σταθμούς.

Οι πελάτες της αλυσίδας θα μπορούν να νοικιάσουν για 15 λεπτά ένα Leaf για να πάνε τα ψώνια σπίτι και ειδικά τα μεγάλα και βαριά αντικείμενα.

Η Nissan είναι στην κορυφή των πωλήσεων στα ηλεκτρικά οχήματα και έχει στόχο να πουλήσει 1 εκατ. ηλεκτρικά οχήματα μέχρι το 2022.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις