Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Fuckup Nights Heraklion: Επιστροφή με μία special καλοκαιρινή έκδοση

Το event που γιορτάζει την αποτυχία επιστρέφει πιο δυναμικά από ποτέ, με το Fuckup Nights Heraklion // VOL.3 SummerAir, την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00, στον Ιππικό Όμιλο Ηρακλείου.

Ένα από τα μεγαλύτερα “taboo” της κοινωνίας μας είναι η αποτυχία. Οι περισσότερες ιστορίες που ακούμε καθημερινά σε άρθρα, σε συνεντεύξεις, αλλά και σε events αφορούν τις επιτυχημένες ιστορίες καριέρας και επιχειρηματικής πορείας. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την εδραίωση μιας κουλτούρας που επικροτεί τα success stories και δημιουργεί την ανάγκη για επιτυχία και αποδοχή.
Αν όμως κοιτάξουμε πιο προσεκτικά, θα παρατηρήσουμε ότι ο δρόμος προς την επιτυχία ήταν στρωμένος όχι με ροδοπέταλα, αλλά με λάθη, μη παραγωγικές προσπάθειες και πολλές αποτυχίες.

Αυτό κάνει το event του Fuckup Nights Heraklion ξεχωριστό! Οι ομιλητές έχοντας στη διάθεσή τους μόνο 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες μοιράζονται τα λάθη τους και τις αποτυχίες τους ανοιχτά, χωρίς ντροπή, σε ένα χαλαρό κλίμα και με αυτόν τον τρόπο, καλωσορίζουν και απενοχοποιούν την έννοια της αποτυχίας στην επαγγελματική τους πορεία αλλά και στην κοινωνία μας!

Η πρώτη από τους ομιλητές που δέχτηκαν την πρό(σ)κληση, είναι η Αντωνία Σκαράκη, Founder & CEO της AS Advertising (asadvertising.com). Μερικά μόνο από τα πιο γνωστά δημιουργικά της projects: Αθήνα 2004, Σκλαβενίτης, IDEAL STORM, mastihashop, κα. Η ίδια δηλώνει άξια αντιπρόσωπος ανθρώπων που σπάνε τα “taboo”.
Οι υπόλοιποι ομιλητές θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσα από τη σελίδα του Fuckup Nights Heraklion στο FB .

Το event θα πλαισιωθεί από μοναδικές γεύσεις, που θα επιμεληθούν το “Δια Χειρός Σεβαστής” και τα τα Αλλαντικά Κασσάκη. Υποστηρικτές του Fuckup Nights Heraklion είναι ο Ιππικός Όμιλος Ηρακλείου, η Baked Advertising, η Alpha Plus (και η Περιφέρεια Κρήτης.

To FuckUp Nights διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα του Bizrupt, εισιτήρια θα βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις