Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

21st Century Fox: Επενδύει στην αγγλική Startup Caffeine και φέρνει τα Esports στη τηλεόραση

Τη στρατηγική συνεργασία της με την αγγλική Startup Caffeine ανακοίνωσε η 21st Century Fox , εστιάζοντας με αυτό τον τρόπο στα esports, στα video games και την ψυχαγωγία γενικά.

Η επένδυση της Fox ύψους 100 εκατ. δολαρίων έρχεται μετά από την προγενέστερη επένδυση ύψους 46 εκατ. δολαρίων, από την Andreessen Horowitz και Greylock Partners. Η Caffeine, η οποία δημιουργήθηκε από δύο πρώην στελέχη της Apple, στοχεύει ένα χώρο ζωντανής μετάδοσης παιχνιδιών που κυριαρχείται από το Twitch και το YouTube.

«Ο συνδυασμός της πλατφόρμας της Caffeine με ένα μεγάλο στούντιο που επωφελείται από την εμπειρία της Fox Sports σε ζωντανές εκδηλώσεις και την τηλεόραση, θα βοηθήσει τη θέση της Caffeine να προσφέρει συναρπαστικές εμπειρίες σε esports, video gaming και ψυχαγωγία γενικά», δήλωσε ο πρόεδρος της 21st Century Fox Lachlan Murdoch.

«Είναι ένας φιλόδοξος στόχος, αλλά πιστεύουμε ότι είναι εφικτός με την υποστήριξη των νέων μας συνεργατών, της εκπληκτικής και συνεχώς αναπτυσσόμενης κοινότητας μας και του περιεχομένου που μαζί μπορούμε να φέρουμε στην πλατφόρμα», κατέληξε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Caffeine, Ben Keighran.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις