Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

IMPACT Connected Car: 60.000 ευρώ για Startups μεταφορών και AutoTech

Ο επιταχυντής IMPACT ξεκίνησε πρόσφατα τη 2η και την τελευταία πρόσκληση για Startups για το IMPACT Connected Car, ένα πρόγραμμα μεταφορών που διευθύνεται από το FundingBox.

Η τρέχουσα πρόσκληση είναι ανοιχτή μέχρι τις 18 Οκτωβρίου και αναζητά εφαρμογές από νεοσύστατες επιχειρήσεις και ΜμΕ που συνδέονται με τις μεταφορές και την αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι εταιρείες που θα επιλεγούν για το πρόγραμμα θα λάβουν μέχρι 60.000 ευρώ χωρίς μετοχικό μερίδιο αλλά και κατάρτιση από ένα διεθνές δίκτυο εμπειρογνωμόνων σε διαφορετικούς τομείς τόσο στον ψηφιακό τομέα όσο και στην αυτοκινητοβιομηχανία.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να παρακολουθήσουν πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και την ίδια τη διαδικασία εφαρμογής. Θα πραγματοποιηθεί επίσης μια ηλεκτρονική συνάντηση σε παγκόσμιο επίπεδο την 27η Σεπτεμβρίου στις 7μμ CEST.

Το IMPACT Connected Car χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας INNOSUP. Το πρόγραμμα IMPACT έχει δώσει συνολικά 7 εκατομμύρια ευρώ σε 77 νεοσύστατες επιχειρήσεις από το 2014 έως το 2017.

Οι ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση πριν από τις 18 Οκτωβρίου 2018 στις 17:00 στην ιστοσελίδα IMPACT Connected Car.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις