Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Revolut στα Ελληνικά, επέκταση στη Μάλτα και πληρωμές με GIF!

H Revolut ανακοίνωσε σήμερα τον πλήρη εξελληνισμό της εφαρμογής λίγο μετά την εισαγωγή της μεταλλικής κάρτας της. Μια και αναφερθήκαμε στην μεταλλική κάρτα, 10.000 κάρτες παραγγέλθηκαν μέσα στις πρώτες 3 ώρες κυκλοφορίας της σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση!

Μετά το άνοιγμα των γραφείων σε Ελλάδα, η Revolut “προσγειώθηκε” και στη Μάλτα όπου η επίσημη έναρξη της υπηρεσίας έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της χώρας. Μάλιστα, ο Πρωθυπουργός της Μάλτας, Joseph Muscat, καλωσόρισε την Revolut μέσω Twitter γεγονός που σηματοδοτεί πόσο ανοιχτή είναι η Μάλτα σε νέες τεχνολογίες, ειδικά στον χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Δεν είναι άλλωστε τυχαία η προσπάθεια της Μαλτέζικης κυβέρνησης να κάνει rebranding της χώρας σε “blockchain island” προσελκύοντας επενδύσεις από όλο τον κόσμο. Το tweet αυτό ήταν αρκετό για να φέρει την Revolut στην κορυφή του App Store, όχι μόνο στην κατηγορία Finance αλλά στη γενική κατάταξη, ξεπερνώντας πασίγνωστες εφαρμογές όπως το Facebook, το Whatsapp και το Instagram!

Η Μάλτα είναι μια αγορά κλειδί για την Revolut” όπως δηλώνει ο Δημήτρης Λιτσικάκης που ήδη εκτελεί χρέη Country Manager στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα. Αυτό προκύπτει από την υψηλότατη διείσδυση που απολαμβάνει η Revolut στην χώρα της Μεσογείου, που ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 7%. Ενδεικτικό μάλιστα είναι το γεγονός ότι η πρώτη επίσημη εκδήλωση της Revolut στη Μάλτα, το γνωστό #RevRally που είδαμε να πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία και σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, είχε τεράστια ανταπόκριση από το κοινό.

Όπως δήλωσε ο κ. Λιτσικάκης: “Η αίθουσα των 500 ατόμων που είχαμε εξασφαλίσει για το 1o RevRally Malta ήταν τελικά πολύ μικρή και κινηθήκαμε γρήγορα στην εύρεση μεγαλύτερου αμφιθεάτρου, καθώς δώσαμε 800 εισιτήρια μέσα σε 45 μόλις λεπτά! Η δίψα των κατοίκων της Μάλτας για καινοτόμες FinTech υπηρεσίες είναι έκδηλη, μιας και έχουμε άλλα 1.300 άτομα στην λίστα αναμονής για το εν λόγω event, νούμερα που πραγματικά εντυπωσιάζουν και αποδεικνύουν ότι η απόφαση να επενδύσουμε και στη Μάλτα ήταν πέρα για πέρα σωστή”.

H στροφή προς τα Social Payments με τα GIFs

Η σχέση μας με τα οικονομικά είναι φυσικά μια σοβαρή υπόθεση, αλλά δε θα έπρεπε να είναι απαραιτήτως και βαρετή. Η Revolut επιχειρεί να ξεφορτώσει λίγο από το άγχος που έχουμε όλοι όταν προφέρουμε τη λέξη «χρήματα».

Καθιστώντας στους χρήστες της ευκολότερο από ποτέ να στέλνουν και να λαμβάνουν χρήματα, η Revolut στοχεύει στην εξάλειψη της αμηχανίας της αποπληρωμής. Ξεχάστε την κυνηγητό, τα μηνύματα και τις δυσάρεστες συνομιλίες. Είτε χρωστάτε κάποιον για ποτά είτε σας χρωστάνε για εισιτήρια κινηματογράφου, μπορείτε να προσθέσετε πλέον ένα αστείο GIF!

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις