Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

LinkedIn και Owiwi στο Startup Grind Athens

Η διεθνής πλατφόρμα εύρεσης εργασίας και δικτύωσης LinkedIn συμμετέχει στο επόμενο Startup Grind!

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της μεγάλης τεχνολογικής εταιρείας στην Ελλάδα, η οποία ανήκει πλέον στην Microsoft, εκπρόσωποι του Linkedin θα βρίσκονται στην σκηνή του Startup Grind και θα απαντήσουν στις βασικές ερωτήσεις όπως:

πως μπορεί ένας υποψήφιος να κάνει καλύτερη την εικόνα του προφίλ του;” και “πως μπορεί μια startup / επιχείρηση να χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσελκύσει υψηλής ποιότητας στελέχη για την ομάδα της;

Και μιας και μιλάμε για την εύρεση του κατάλληλου υποψηφίου, η Αθηνά Ντόβα, Co-founder και COO της Owiwi, θα αναλύσει πως η δική της startup έχει καταφέρει να κάνει την αξιολόγηση των υποψηφίων…παιχνιδάκι!
Με 500.000 ευρώ χρηματοδότηση και οπλισμένη με αρκετές διακρίσεις, το Owiwi υπόσχεται ότι μειώνει κατά 50% τον χρόνο των συνεντεύξεων, 47% των αριθμό των συνεντεύξεων και σημειώνει 30% αύξηση στα soft skills των υποψηφίων.
Η Αθηνά έχει βάλει πλώρη για τις αγορές του εξωτερικού με την Owiwi να απαριθμεί 20,000 χρήστες σε Ελλάδα, Κύπρο και Τουρκία με στόχο την επέκταση στην Αγγλία το 2019.

Η εκδήλωση “LinkedIn & Owiwi The Quest for Talent ” θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στο Athens Digital Lab (Σεράφειο), παρέα όπως πάντα με την Dominos και την Revolut.

Κρατήσεις θέσεων: https://www.startupgrind.com/events/details/startup-grind-athens-presents-linkedin-owiwi-the-quest-for-talent#/

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις