Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τα AI bots είναι εδώ… για να διαπραγματευτούν για εσάς!

Λόγω της ικανότητας της τεχνητής νοημοσύνης να κατανοεί τις ανθρώπινες γλώσσες και να επικοινωνεί αποτελεσματικά, οι προγραμματιστές εφαρμογών διερευνούν τη δυνατότητα χρήσης  AI, για να διαπραγματευτούν συμφωνίες για λογαριασμό των ανθρώπων.

Οι εταιρείες προσπαθούν συνεχώς να καταστήσουν την AI πιο ικανή να εξομοιώνει την ανθρώπινη γνώση και επικοινωνία για την αυτοματοποίηση των επιχειρηματικών διαδικασιών. Μία από τις πρώτες εφαρμογές που προέκυψαν από αυτές τις προσπάθειες είναι τα AI Chatbot. “Συναισθηματικά έξυπνα” chatbots έχουν αναπτυχθεί με επιτυχία για να αλληλεπιδράσουν με τους ανθρώπους και να απαντήσουν σε ερωτήματα των καταναλωτών και να επιλύουν ζητήματα πελατών.

Η χρήση AI bots για να διαπραγματευτούν με άλλα bots ή ανθρώπους, για να “κλείσει” την καλύτερη δυνατή συμφωνία, είναι ένα πολλά υποσχόμενο επόμενο βήμα για τη τεχνητή νοημοσύνη.

Ως πείραμα, το Facebook επέτρεψε σε AI bots να διαπραγματευτούν μεταξύ τους, δείχνοντας πώς μπορούν εύκολα να εκπαιδευτούν για να μιμηθούν τα γλωσσικά και λογικά πρότυπα των ανθρώπων, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο, ώστε να χρησιμοποιηθούν τα bots AI στις πραγματικές διαπραγματεύσεις. Εκτός από τη γλωσσική και λογική ικανότητα, τα bots μπορούν επίσης να εκπαιδευτούν για να βρουν τις καλύτερες προσφορές, που διατίθενται από διάφορες πηγές για οποιοδήποτε επιλεγμένο προϊόν ή υπηρεσία, ακόμη και για τη διαπραγμάτευση επιχειρηματικών συμφωνιών, όπως μεταξύ των κατασκευαστών και των προμηθευτών τους.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις