Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η βιώσιμη ανάπτυξη στη σκηνή του 4ου Heineken Growth Makers night

Τα Heineken Growth Makers Nights επιστρέφουν με μία βραδιά καινοτόμου επιχειρηματικότητας αφιερωμένη στη βιώσιμη ανάπτυξη, την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018, ώρα 18:30, στο Orange Grove.

Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, Αλέξανδρος Δανιηλίδης. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ στην οποία θα συμμετέχουν η Φοίβη Κουντούρη, Καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Συμπρόεδρος του Ελληνικού Δικτύου Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών (UN GR-SDSN), Δημήτριος Σύρμος, Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Πλαστικών Ελλάδος και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου, Γενικός Διευθυντής του Συμβουλίου ΣΕΒ για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Σπύρος Μωρισαίος, Manager, Climate Change και Sustainability Services της Ernst & Young, θα παρουσιάσει συνοπτικά τη μεθοδολογία “Impact measurement for sustainability” ενώ οι νεοφυείς επιχειρήσεις, sustainable food movement in Greece, biomas, recycglobe και bee camp θα παρουσιάσουν εφαρμογές, προϊόντα και υπηρεσίες στα πεδία της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας.

Τo 4ο Heineken Growth Makers θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Νεκτάριος Νώτης.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη αλλά απαιτείται ηλεκτρονική εγγραφή εδώ .

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις