Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Οι ομάδες που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό του Athens Innovation Festival

Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου το 2ο Athens Innovation Festival με την τελετή λήξης και την απονομή των χρηματικών επάθλων, τα οποία απένειμε ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, στις τρεις ομάδες που ξεχώρισαν στον διαγωνισμό.

Στο τριήμερο Φεστιβάλ συμμετείχαν συνολικά 56 νεοφυείς επιχειρήσεις και περισσότεροι από 20 οργανισμοί υποστήριξης. Ταυτόχρονα, πάνω από 360 άτομα, παρακολούθησαν τα θεματικά εργαστήρια και τις παράλληλες παρουσιάσεις ενώ, το πλήθος των επαφών και το εύρος της δικτύωσης που αναπτύχθηκε αποτυπώνεται στο γεγονός ότι πραγματοποιήθηκαν πάνω από 90 B2B συναντήσεις.

Οι τρείς νικητές

Ferryhopper, είναι μια καινοτόμα, εύχρηστη πλατφόρμα κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να σχεδιάσουν εύκολα και γρήγορα το ταξίδι τους για περισσότερους από 160 προορισμούς σε όλην την Ελλάδα.

Owiwi, έχει αναπτύξει ένα εργαλείο – παιχνίδι το οποίο καταγράφει τα soft-skils χαρακτηριστικά του υποψηφίου προς εργασία με επιστημονική μεθοδολογία.

Sustainable Food Movement in Greece, είναι η πρώτη Ελληνική εφαρμογή παροχής γευμάτων πλεονάζουσας τροφής σε χαμηλό κόστος από διακεκριμένα ξενοδοχεία και εστιατόρια, με στόχο την καταπολέμηση του food waste στην υψηλή γαστρονομία.

Οι δυο ομάδες που έφτασαν στον τελικό είναι οι:

Botilia.gr, μια πρωτοποριακή AI εφαρμογή που βρίσκει τα κρασιά που ταιριάζουν τέλεια στο προσωπικό σου γούστο και τα φέρνει στο σπίτι σου την επόμενη μέρα, στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

DNA Nutricoach, προσφέρει προγράμματα εφαρμοσμένης διατροφογενετικής και food coaching.

Οι ομάδες που συμμετείχαν στο 2ο Athens Innovation Festival είναι οι:

12GODS, Coffeco, Geabit, INGREDIO, LELEGES, NFA (Natural Food Additives), Plantbox, Ένωση Ελλήνων Ευρεσιτεχνών (powered by THEA), CASD, beyondthosehills, Bolt Virtual, e-Kinesis, Eberus, eyeSphere, Keema Music Services, Knowlers, Koklas wood construction, Leaders Lab, MyLingotrip, raymetrics, Ατζέντα Γάμου, Blood-e, Booking clinic, Melapus.com, ΑΓΩ, Access Lab, bubbllz, do it for me, EPi Systems, Helvia Technologies, Herado, HireFlows HR Solutions, House ID, iBusiness, Infolysis, ledapp, Nanometrisis, Shift Automated, TEKMON, Wheelroute, Drop4sea, Yachtmesail, Carrierge, Advanced BAttlefield Studies, Duke’s Exclusive Fitness Services, Made in Athens, Moptil, SomaPhevma, Spaceperk.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις