Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Motorola One: έρχεται στα 299 ευρώ

Ένας νέος ανταγωνιστής εμφανίστηκε στην χαμηλή κατηγορία των smartphone από μια ιστορική εταιρεία, σε πολύ ανταγωνιστική τιμή και λειτουργικό android one.

Η νέα πρόταση της Motorola, το Motorola One, κυκλοφορεί επίσημα στην αγορά στις 26 Νοεμβρίου και όπως αφήνει να φανεί το όνομα του, η πρόταση της Motorola “φοράει” το Android One, κάτι που σημαίνει “καθαρή εμπειρία android και άμεσες αναβαθμίσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας τους. Επίσης το κινητό είναι εφοδιασμένο με το Google Lens, κάτι που σημαίνει πως προσφέρει το τελευταίο λογισμικό και τις καινοτομίες που υποστηρίζει το AI από την Google, σε μία έξυπνη, ασφαλή και απλή συσκευή.

Τι διαφορετικό όμως έχει το Motorola One; είναι:

  • Έξυπνο: Αναγνωρίστε κείμενο, αναζητήστε συνταγές, μεταφράστε λέξεις, περιηγηθείτε στα αγαπημένα σας ρούχα και πολλά άλλα, με το ισχυρό Google Lens που είναι ενσωματωμένο στη φωτογραφική σας μηχανή. Επιπλέον, αποκτήστε απεριόριστη αποθήκευση φωτογραφιών υψηλής ανάλυσης στο cloud με το Google Photos. Πραγματοποιήστε κλήσεις, αναζητήστε απαντήσεις και παρακολουθείστε βίντεο στο YouTube, μέσω φωνητικών εντολών χάρη στο Google Assistant.
  • Ασφαλές: Με το Android One, το Motorola one λαμβάνει δύο ενημερώσεις από το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android OS, προσφέροντας σιγουριά μέσω του Google Play Protect και μηνιαίων ενημερώσεων ασφαλείας για τρία χρόνια.
  • Καθαρό Android: Ξεχάστε τις προ-φορτωμένες εφαρμογές και κρατήστε μόνο το Android OS και τα moto experiences. Αποκτήστε πρόσβαση στις τελευταίες καινοτομίες λογισμικού και ένα τηλέφωνο που λειτουργεί ομαλά, δίνοντάς σας περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερο έλεγχο της προσωπικής σας εμπειρίας smartphone.

H συσκευή της Motorola δεν ξεχωρίζει μόνο για τα χαρακτηριστικά της, αλλά και για την σχεδίαση της. Με γυάλινο πλαίσιο να πλαισιώνει την 5.9 "HD + 19: 9 Max Vision οθόνη του, 4Κ βίντεο και τεράστια μπαταρία γρήγορης φόρτισης, θα γίνει ένας πολύ αξιόπιστος καθημερινός σύντροφος σας. Στην καρδιά του χτυπάει ο επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon TM 625 2.0 GHz του τηλεφώνου, διατηρεί τη λειτουργία της συσκευής σας σε μέγιστες ταχύτητες, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα σε κάθε
κίνησή σας.

Και στο φωτογραφικό κομμάτι δεν τα πάει καθόλου άσχημα, με 13MP dual smart camera system και 8MP selfie camera της Motorola, οι οποίες σε συνδυασμό με τις λειτουργίες Τεχνητής Νοημοσύνης της Google υπόσχονται πολύ καλές φωτογραφίες (τηρουμένων βέβαια των αναλογιών της κατηγορίας στην οποία κατατάσσεται). Με την τεχνολογία ΑΙ, μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο γύρω σας, μέσω της φωτογραφικής σας μηχανής. Πάρτε μια φωτογραφία ενός σκύλου που περπατάει στο δρόμο και η Google θα βρει ποια ράτσα είναι.

Το motorola one θα είναι διαθέσιμο με τιμή 299 ευρώ στο δίκτυο καταστημάτων COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ και στα καταστήματα Public την εβδομάδα 26/11-30/11.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις