Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Intel και ESL ανανεώνουν την συνεργασία τους για 100 εκατ. δολάρια!

Η ESL είναι ένας μεγάλος παίκτης στον χώρο των Esports και λίγο πριν την εκπνοή του 2018 ανακοίνωσε την ανανέωση της στρατηγικής συμφωνίας της με την Intel για άλλα τρία έτη με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 100 εκατ. δολάρια!

Η Intel θα προσφέρει τις υπολογιστικές υποδομές στα πρωταθλήματα και τις εκδηλώσεις της ESL ενώ όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα δοκιμαστούν και νέες τεχνολογίες όπως το 5G.

Θα δημιουργηθούν νέα πρωταθλήματα ενώ θα μεγαλώσει η παρουσία του Intel Extreme Masters στην Κίνα. To πρωτάθλημα Intel Extreme Masters μπαίνει στην 14η σεζόν και είναι ένα από τα πιο παλιά και με συνεχή παρουσία σε όλο τον κόσμο.

Η Intel είναι πρωτοπόρος θα λέγαμε στις επενδύσεις στα Esports μια και συνεργάζεται με την ESL από το 2000 και σίγουρα είναι μια μεγάλη επιτυχία για την ESL, μια και όλο και περισσότεροι και γνωστοί παίκτες μπαίνουν στον χώρο των E-Sports ειδικά τον τελευταίο καιρό, όπως για παράδειγμα η FIFA, NFL, NBA αλλά και τα μεγάλα ονόματα των games.

Από την άλλη πλευρά και η Intel επιθυμεί διακαώς να παραμείνει στην συνείδηση των παικτών σαν η “εταιρεία των gaming επεξεργαστών” ειδικά αυτή την περίοδο κατά την οποία δέχεται έντονο συναγωνισμό από την AMD με τους επεξεργαστές Rysen.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις