Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

be finnovative 3ος κύκλος: Αιτήσεις μέχρι τις 14/1

Μικρή παράταση πήραν οι αιτήσεις συμμετοχής στον 3ο κύκλο του be finnovative ο οποίος ξεκινά στις 31 Ιανουαρίου 2019 και ολοκληρώνεται στις 13 Ιουνίου 2019.

Η Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας Crowdpolicy και με την υποστήριξη σημαντικών εταιρειών τεχνολογίας και φορέων του οικοσυστήματος, διοργανώνουν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το πρόγραμμα επιχειρηματικής επιτάχυνσης be finnovative innovation lab.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη επιχειρήσεων και, γενικότερα, οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει την ιδέα του ή την μεθοδολογία του σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό μοντέλο με την προοπτική να επιτύχει στην Ελληνική αγορά και στη συνέχεια να γίνει εξωστρεφές.

Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα πρέπει να αναπτύσσουν την ιδέα τους στο ευρύτερο θεματικό πεδίο των χρηματο-οικονομικών συναλλαγών (fintech) όπως ενδεικτικά P2P mobile πληρωμές, P2P χρηματοδότηση για ιδιώτες και επιχειρήσεις, εφαρμογές insutech,equity-based crowdfunding, algorithmic trading, robo-advisors για διαχείριση χαρτοφυλακίου, εφαρμογές Blockchain και Artificial Intelligence κλπ.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις επιχειρηματικές μονάδες της Εθνικής Τράπεζας παρουσιάζουν ιδέες που αφορούν πληρωμές, KYC (Know-Your-Customer) για εταιρικούς πελάτες, κυβερνοασφάλεια (cybersecurity), καταναλωτικά δάνεια, εφαρμογές που προκύπτουν από την οδηγία PSD2, καθώς και κάθε υπηρεσία και εφαρμογή που απευθύνεται σε επαγγελματίες και μικρές επιχειρήσεις.

Επιπλέον στο selection day θα συμμετέχουν και οι ομάδες συμμετείχαν στο τριήμερο NBG i-bank fintech 3.0 crowdhackathon που πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου.

Αιτήσεις συμμετοχής εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις