Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

O Νίκος Ιωάννου της Delivery.gr επενδύει στο Yammas μέσω In4Capital

H πλατφόρμα matchmaking μεταξύ επενδυτών και Startups In4Capital έκανε εφικτή άλλη μια επένδυση στην υπηρεσία ηλεκτρονικού κεράσματος Yammas από την Delivery.gr και τον Νίκο Ιωάννου.

Η εφαρμογή Yammas έχει φτιαχτεί από την ομάδα του Πάνου Παραβατού, έχει διακριθεί σε διαγωνισμούς ενώ συμμετείχε και στο be finnovative accelerator της Εθνικής Τράπεζας. Προσφέρει τη δυνατότητα απομακρυσμένου κεράσματος σε φίλους και γνωστούς σε συγκεκριμένα μπαρ και καφέ.
Ήδη υπάρχει συμφωνία με μια από της μεγαλύτερες εταιρείες στην Ελλάδα να προωθήσει τα brands που εκπροσωπεί μέσω της εφαρμογής τοποθετώντας την σε όλο το δίκτυο της.

Ο Νίκος Ιωάννου θα συμμετέχει μετοχικά στην Yammas και οι δυο ομάδες μαζί θα χτίσουν περισσότερα καινοτόμα εργαλεία και λειτουργίες στην πλατφόρμα του Yammas τα οποία ήδη έχουν ζήτηση από μεγάλες εταιρείες στο χώρο, καταστήματα διασκέδασης αλλά και χρηστών της εφαρμογής, όπως επίσης θα εισχωρήσει και στο δίκτυο καταστημάτων του Delivery.gr.

Για την συμφωνία αυτή ο Νίκος Ιωάννου αναφέρει τα εξής : «Θεωρώ ότι το Yammas θα καλύψει το κενό που υπάρχει στον χώρο του ηλεκτρονικού κεράσματος και θα αποτελέσει μια καινοτόμα εφαρμογή η οποία δεν έχει σύνορα. Στην εφαρμογή θα υλοποιηθούν νέες τεχνολογίες οι οποίες θα παντρέψουν το κέρασμα με το social networking ενώ παράλληλα η εφαρμογή θα αποτελέσει ένα νέο τρόπο marketing για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν».

Ο CEO του Yammas, Πάνος Παραβατός αναφέρει: «από την πρώτη μας συνάντηση με τον Νίκο κατάλαβα ότι  το delivery.gr και το Yammas έχουν πολλά κοινά, και τα 2 δημιουργήθηκαν από μια ανάγκη της στιγμής, άνοιξαν μια νέα αγορά και αντιμετώπισαν τις ίδιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε εμείς σήμερα. Πιστεύω ότι με την τεχνογνωσία που έχουν αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε πιο γρήγορα τα αρχικά και πλέον κοινά μας σχέδια».

O CEO της In4Capital Λευτέρης Κοντός προσθέτει:
Μετά από μελέτη που πραγματοποιήσαμε στις ξεχωριστές ανάγκες των 2 Premium μελών μας αντιληφθήκαμε την μεγάλη προοπτική που μπορεί να ανοίξει μια τέτοια συνέργεια.
Ο κ. Ιωάννου δίνει το παράδειγμα και αποδεικνύει αυτό που πιστεύουμε και χτίζουμε με όραμα εδώ και καιρό, ότι δηλαδή το μοντέλο του corporate investor είναι κάτι που μπορεί να ανοίξει δρόμους ανάπτυξης σε εταιρείες και οργανισμούς και ταιριάζει απόλυτα σε πολλές Ελληνικές επιχειρήσεις που συχνά δεν είναι δομημένες βάσει των πολύ συγκεκριμένων και αυστηρών κριτηρίων που θέτουν εκ του καταστατικού τους θεσμικοί επενδυτές όπως Venture Capitals κ.α.»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις