Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το OpenCoffee γίνεται “100”!

Ένα από τα σημαντικά event στην Ελλάδα το οποίο στην ουσία οριοθέτησε την ελληνική Startup σκηνή κλείνει τις 100 συναντήσεις!

Την ερχόμενη Παρασκευή 18 Ιανουαρίου, 6 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί το Open Coffee Athens C στο Μουσείο Μπενάκη με την γνωστή δομή και θεματογραφία… εκτός απροόπτου. 

Όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2007 όταν μια “ντουζίνα founders” όπως αναφέρει ο Γιώργος Τζιραλής σε σχετικό post συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο καφέ του βιβλιοπωλείου Ελευθερουδάκη.

Στο 100ο Open Coffee τα ποτά θα είναι δωρεάν και θα παρουσιάσουν οι:

Ο Roberto Coustas, ιδρυτής, θα παρουσιάσει την Deep Sea Technologies, η οποία, εγκαθιστώντας κοινούς αισθητήρες εμπορίου σε πλοία, παρέχει εξ-αποστάσεως και σε πραγματικό χρόνο λεπτομερή εικόνα για τη λειτουργία τους μέσω αλγορίθμων τεχνητής νοημοσύνης.

Οι Diogo Fernandes Thomaz και Στέλλα Αδαμίδου, συνιδρυτές, θα παρουσιάσουν την Aquanetix, μία SaaS πλατφόρμα διαχείρισης ιχθυοκαλλιεργειών που μετρά πελάτες σε 31 χώρες σε πέντε ηπείρους και φιλοδοξεί να αλλάξει τον κλάδο.

Οι Δημήτρης Τσαπούλης, COO και Λουκάς Κάττης, CTO θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά στο ευρύ κοινό, την Signal Ocean. Η ομώνυμη πλατφόρμα τεχνητής νοημοσύνης ενσωματώνει τα δεδομένα της ναυλαγοράς σε πραγματικό χρόνο για να υποδείξει βέλτιστες εμπορικές αποφάσεις. Η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 100 εργαζομένους και η πλατφόρμα της χρησιμοποιείται ήδη από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες διεθνώς.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις