Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MITEF Greece Startup Competition 2019: Ενημερωτική εκδήλωση στο Ρίο

Το MIT Enterprise Forum Greece, σε συνεργασία με το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ, σας προσκαλεί στην ανοιχτή εκδήλωση παρουσίασης του διαγωνισμού MITEF Greece 2019 Startup Competition, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στις 12:30 μ.μ., στην Αίθουσα Σεμιναρίων, Κτήριο «Γ. Παπαθεοδώρου Α», του Ινστιτούτου Επιστημών Χημικής Μηχανικής (ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ), Ρίο Αχαϊας.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση ερευνητών και νεοφυών επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο της τεχνολογίας σχετικά με το διαγωνισμό, ο οποίος στοχεύει στη δυναμική ανάπτυξη νεοφυών επιχειρήσεων και επιχειρηματικών ομάδων που καινοτομούν στο χώρο της τεχνολογίας και των επιστημών. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό θα έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν σημαντικές γνώσεις και έμπρακτη καθοδήγηση που θα οδηγήσουν τη νεοφυή επιχείρησή τους στο επόμενο στάδιο δράσης. Η ελληνική ομάδα που θα βραβευθεί θα προβληθεί διεθνώς μέσα από το διεθνές δίκτυο του MIT Enterprise Forum.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ανδρέας Ανδρουτσέλης-Θεοτόκης, ο 2ος νικητής του διαγωνισμού το 2018 με την εταιρεία  Innate Repair, που θα μιλήσει για την εμπειρία της συμμετοχής του και τη σημασία του διαγωνισμού. Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του MIT Enterprise Forum Greece, κος Βασίλειος Παπακωνσταντίνου, θα ενημερώσει το κοινό σχετικά με τον φετινό διαγωνισμό και θα αναλύσει τις σημαντικότερες παραμέτρους για τη χρηματοδότηση μιας νεοφυούς επιχείρησης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν ερωτήματα σχετικά με την αίτηση συμμετοχής τους.

Η υποβολή αιτήσεων στον διαγωνισμό ξεκίνησε στις 9 Ιανουαρίου 2019 και λήγει στις 31 Ιανουαρίου 2019. Περισσότερες πληροφορίες για την αίτηση και τον διαγωνισμό θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.mitefgreece.org/competition/competition-2019/ . Οι ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου 2019.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν αλλά προ-απαιτείται εγγραφή στο σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/mitef_greece_2019_startup_competiti. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, μπορείτε να επικοινωνείτε είτε με την κα Αντιγόνη Μολοδάνωφ, τηλ: 216 900 2981 (MITEF Greece), είτε με την κα Μαρία Κλάπα, τηλ.: 2610 965249 (ΙEXMH) και e-mail [email protected].

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις