Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η ελληνική αποστολή στο Mobile World Congress και 4YFN 2019

Η Ελλάδα συμμετέχει για έβδομη συνεχή χρονιά με εθνικό περίπτερο στο GSMΑ Mobile World Congress που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη από 25 – 28 Φεβρουαρίου.

Η αποστολή, συνδιοργανώνεται από τον ΣΕΚΕΕ, το Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης και το Enterprise Greece και υποστηρίζεται από την ΕΕΚΤ, το ΣΕΠΕ, το Corallia, την HETiA και άλλους φορείς της καινοτομίας στη χώρα μας.
Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και της Γενικής Γραμματείας Έρευνας & Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ).

Η ελληνική αποστολή στο MWC2019, που αποτελεί την μεγαλύτερη διεθνή εκδήλωση της ψηφιακής τεχνολογίας, θα διαθέτει δύο περίπτερα, ένα στον κεντρικό χώρο της έκθεσης και ένα στο χώρο της παράλληλης εκδήλωσης για Startups 4YFN.

Για την καλύτερη προετοιμασία των συμμετεχόντων έχουν προγραμματιστεί workshops με την συνεργασία των φορέων που υποστηρίζουν τις νεοφυείς επιχειρήσεις, όπως το οικοσύστημα νέων επιχειρηματιών του egg (πρωτοβουλία της Eurobank & του Corallia), η ΘΕΑ (Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων Αθηνών) πρωτοβουλία του Ε.Β.Ε.Α. για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και το ΙΝVENT ICT (πρόγραμμα εκκίνησης επιχειρήσεων που αποτελεί μια συνεργασία της ΕΕΚΤ και του ΕΜΠ).

Στις 6 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00, θα πραγματοποιηθεί workshop στο ΘΕΑ (Αμερικής 8) με τη συμμετοχή των μελών της ελληνικής αποστολής, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητές τους

Ανάμεσα στις νεοφυείς επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν στο 4YFN είναι και οι παρακάτω:

Deliver WOW, Wedding Agenda, House ID, Brain InsurTech, AGW Simulations, Happyland Entertainment, Infin8, Ismood.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις