Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Startup Synergy: Εκδήλωση για Startups στη Κέρκυρα

Η ομάδα του Startup Synergy ανακοίνωσε μια νέα τριμηνιαία εκδήλωση για Startups και την τεχνολογία στην πόλη της Κέρκυρας.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τρεις δεκάλεπτες παρουσιάσεις από Startups, επενδυτές ή ειδικούς του χώρου και στη συνέχεια networking στο χώρο του Πολύτεχνου.

Στόχος μας είναι να γνωρίσουμε τις κερκυραϊκές προσπάθειες, να μάθουμε τις βέλτιστες πρακτικές λειτουργίας και χρηματοδοτήσεις τέτοιων σχημάτων και να γνωρίσουμε άτομα που ενδιαφέρονται να δημιουργήσουν ή να πλαισιώσουν νεοφυείς σχήματα“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Το Startup Synergy ξεκινάει τη Παρασκευή 8 Μαρτίου και ώρα 20:30 στο Πολυτεχνό (Σχολεμβούργου 39) με τρεις ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και με ελεύθερη είσοδο.

Οι ομιλητές

Γιώργος Τζιραλής, Partner Marathon Venture Capital
Ένας από τους πρωτεργάτες των Startups στην Ελλάδα, ιδρυτής των πασίγνωστων Open Coffee Athens events, γύρω από τα οποία χτίστηκε όλο το startup οικοδόμημα στην Ελλάδα, και του πρώτου seed venture capital που χρηματοδότησε και έκανε γνωστές εταιρίες όπως η TaxiBeat και η Workable.

Σπύρος Δάφνης, CEO Olive Fabrica
Συνιδρυτής της εταιρίας υπεύθυνης για το THE GOVERNOR, ένα εξαγόμενο Κερκυραϊκό έχτρα παρθένο ελαιόλαδο με ιατρικές ιδιότητες, βραβευμένο με χρυσό μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό του Λος Άντζελες.

Νίκος Γιαννόπουλος, Co-founder Wibee
Συνιδρυτής της Wibee μιας WiFi marketing εταιρίας με παγκόσμιες βλέψεις. Ένας από τους πιο δραστήριους entrepreneurs στο νησί με ιδρυτική συμμετοχή σε γνωστές εταιρίες όπως η Filox, Motivar και η Konnect.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις