Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

H Owiwi στην λίστα Red Herring Top 100 της Ευρώπης για το 2019

Η Red Herring είναι μια εταιρεία media η οποία διασυνδέει το παγκόσμιο οικοσύστημα καινοτομίας μέσω της τεχνολογίας και των Startups και κάθε χρόνο, μεταξύ άλλων, ανακοινώνει παγκόσμιες λίστες με τις πιο ξεχωριστές και καινοτόμες Startups.

Η Owiwi, με το ειδικό εργαλείο – παιχνίδι επιλογής ταλέντων, βρίσκεται στη λίστα 2019 Red Herring Top 100 Europe με τις πιο καινοτόμες Startups της Ευρώπης, και η μοναδική εταιρεία από την Ελλάδα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στη λίστα του 2018 ήταν η Tellody, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Digital Marketing σαν υπηρεσία web για ΜμΕ.

Η ομάδα των Red Herring επιλέγει τις εταιρείες που ξεχωρίζουν για τις τεχνολογικές τους καινοτομίες μέσα από ένα σύνολο εκατοντάδων στην Ευρώπη με την αξιολόγηση να γίνεται βάσει 20 ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων: κατά πόσο «διαταράσσουν» την αγορά στην οποία δραστηριοποιούνται, το αποτύπωμά τους στην αγορά, την τεχνολογική καινοτομία, την εκτέλεση στρατηγικής, την οικονομική τους απόδοση, καθώς και την επίδρασή τους στην κοινωνία. Επιπλέον, αξιολογείται το κατά πόσο έχουν διεισδύσει σε αναδυόμενες αγορές.

Η HRTech Startup μόλις παρουσίασε την έκδοση 2.0 του εργαλείου αξιολόγησης των λεγόμενων Soft Skils των υποψηφίων στελεχών μεγάλων εταιρειών μέσω ενός κανονικού παιχνιδιού ρόλων.
Η νέα έκδοση έχει επανασχεδιασμένο περιβάλλον εργασίας και τέσσερα νέα νησιά προς εξερεύνηση – αξιολόγηση soft skils (σύνολο οκτώ νησιά είναι διαθέσιμα).

Φυσικά, ο κάθε ενδιαφερόμενος που ψάχνει εργασία μπορεί να ολοκληρώσει το παιχνίδι και να λάβει στο τέλος ένα πιστοποιητικό με τη συνολική και επιμέρους βαθμολογία σε τομείς όπως Learning Agility, Teamwork, Accountability κ.α., αλλά και να δει πως συγκρίνεται με άλλους υποψηφίους και να το ανεβάσει στο LinkedIn για παράδειγμα.  

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις