Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Παράταση μέχρι τις 11 Απριλίου για τις αιτήσεις του RG Challenge19

Το Reload Greece  ανακοίνωσε την παράταση των αιτήσεων συμμετοχής στο έντονο 11ήμερο RG Challenge19 στο Λονδίνο, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 25 Ιουνίου έως τις 5 Ιουλίου, με την νέα ημερομηνία να είναι η 11η Απριλίου 2019.

Το RG Challenge19 θα υποστηρίξει 15 startups με σκοπό να εκπαιδευτούν στην προσέλκυση επενδυτών. Οι startups θα εργαστούν πάνω στις επιχειρηματικές προτάσεις και σχέδιά τους με περισσότερους από 50 παγκόσμιους υψηλού προφίλ μέντορες και επίδοξους επιχειρηματίες διαφόρων τομέων. Οι κορυφαίοι επαγγελματίες και ακαδημαϊκοί μέντορες του Reload Greece, οι οποίοι προέρχονται από εταιρείες όπως η IBM, η Unilever, η PwC, η Credit Suisse και το London Business School, θα υποστηρίξουν τις νεοφυής εταιρίες ώστε να βελτιώσουν το επιχειρηματικό μοντέλο, τη στρατηγική και τα χρηματοοικονομικά τους στοιχεία, καθώς και τις ικανότητες τους στην προσέγγιση επενδυτών.

Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν γνώσεις για το βρετανικό επενδυτικό οικοσύστημα και θα εκπαιδευτούν στο να προσελκύσουν τον πρώτο γύρο χρηματοδότησής τους. Οι startups θα ωφεληθούν από 1:1 συναντήσεις με επιλεγμένους επενδυτές που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την επιχείρησή τους και θα παρουσιάσουν την ιδέα τους σε μια ομάδα επενδυτών στην τελική Dragons ‘Den εκδήλωση με σκοπό να κερδίσουν βραβεία και δώρα.

Το Reload Greece ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη λήψη αιτήσεων από εταιρείες υψηλής ανάπτυξης και υψηλής τεχνολογίας στον τομέα του τουρισμού, της γεωργίας, της ναυτιλίας, της χρηματοδότησης, της ιατρικής, της εκπαίδευσης και της αεροδιαστημικής, και μια AI (τεχνητή νοημοσύνη), Big Data ή Virtual Reality οπτική θα αποτελούσε πλεονέκτημα.

Βραβευμένη νικήτρια ομάδα του RG Challenge18 του περασμένου έτους ήταν η πρωτοποριακή tech start-up Entomics, που μετατρέπει τα οργανικά απόβλητα σε ζωοτροφές υψηλής αξίας χρησιμοποιώντας έντομα ως μηχανή βιομετατροπής. Αφού κέρδισε το έπαθλο των £5,000, μαζί με ένα εξάμηνο συμβόλαιο με τον χώρο γραφείων του Central Working στο Λονδίνο και τρεις συνεδρίες με την δικηγορική εταιρία Joelson Law, η startup κατάφερε να αποκτήσει σημαντικές επενδύσεις και να αυξήσει τα μέλη της κατά 9 άτομα.

Αιτήσεις για το RG Challenge19:  https://www.eventora.com/en/Events/rg-challenge-2019-application

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις