Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Trust in Play: Εκπαιδευτικός διαγωνισμός για σχεδιασμό αστικών παιχνιδιών

Το Trust in Play είναι ένα Ευρωπαϊκό έργο για νέους επαγγελματίες που ασχολούνται με τον σχεδιασμό αστικών παιχνιδιών, καθοδηγώντας τους να δημιουργήσουν μια βιώσιμη απασχόληση και να εξερευνήσουν τις σχέσεις εμπιστοσύνης στις πόλεις μας, μέσα από το παιχνίδι.

Προσφέρει δράσεις σε τρεις κλάδους: στο Άμστερνταμ, στην Αθήνα και ένα “Νομαδικό” για εκπαιδευόμενους σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις.

Το έργο αφορά πτυχιούχους ή/και νέους καλλιτέχνες στον τομέα του σχεδιασμού παιχνιδιών και των αλληλεπιδραστικών εμπειριών αλλά και όσους ασχολούνται με τον πολεοδομικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική, τον ακτιβισμό ή κάποιον συναφή τομέα.

Αν θέλεις να είσαι ένας από τους 18 εκπαιδευόμενους της πρώτης ομάδας που θα λάβει μέρος στις δράσεις του Trust in Play, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ και να κάνεις την αίτηση σου εδώ μέχρι τις 31 Μαΐου.

To Trust in Play υλοποιείται από το Ινστιτούτο Goethe της Αθήνας, το Innovathens powered by Samsung της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, το Amsterdam University of Applied Sciences, τους EdgeRyders και μία ομάδα από ειδικούς του χώρου, με συγχρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Δημιουργική Ευρώπη» της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις