Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η SpotlightPOS και το Spotfolio.App στο φετινό ADD Festival

“Έρχεται” το Σάββατο, 25 Μαΐου, το φετινό ADD Festival στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, με βασικό συνεργάτη την FinTech Startup εταιρεία SpotlightPOS.

Στόχος της SpotlighPOS είναι να προσφέρει στους χιλιάδες επισκέπτες του φεστιβάλ μια cashless εμπειρία, καθώς μέσα, αρχικά, από την εφαρμογή του Spotfolio.App (σε App Store και το Google Play) ο επισκέπτης θα μπορεί να κάνει εγγραφή και να αγοράσει το εισιτήριο του, ενώ στη συνέχεια θα μπορεί να παραλάβει το ειδικό βραχιόλι του ADD 2019 – RFID – το οποίο, αφού το “φορτίσει” με “Tokens”, μέσα πάντα από το Spotfolio.App, θα μπορεί να τα “εξαργυρώσει” στους αντίστοιχους χώρους (μπαρ κ.α.) του φεστιβάλ.

Σημειώνεται πως, όπως και πέρυσι, η FinTech Startup εταιρεία, SpotlighttPOS υλοποιεί αυτή την ολοκληρωμένη εμπειρία ανέπαφων συναλλαγών σε συνεργασία με την VISA.

Η Μαργαρίτα Δόμπα, CΟO της FinTech Startup δήλωσε σχετικά: “Για δεύτερη συνεχή χρονιά η SpotlightPOS έρχεται να προσφέρει την απόλυτη Cashless εμπειρία της, σε μια μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα υλοποίηση, μέσα από το Spotfolio.App και σε συνεργασία με την VISA”.

“Τόσο εγώ προσωπικά, όσο και στο σύνολο της η ομάδα της SpotlightPOS, είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την υλοποίηση αυτή, γιατί είναι σπουδαίο να προσφέρεις ένα τόσο μοναδικό Cashless Experience σε τόσες χιλιάδες κόσμο, προσφέροντας πραγματικά άνεση και ευκολία στη διασκέδαση και εμπειρία όλων”, συμπλήρωσε ακόμη η CΟO της SpotlightPOS.

Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι του Spotfolio.App θα έχουν τη δυνατότητα καθ’όλη τη διάρκεια του ADD, μεταξύ άλλων να περνούν σε “Fast Lanes” για το check in τους στην είσοδο στους χώρους του φεστιβάλ, να εξυπηρετούνται άμεσα στα μπαρ και να έχουν ανά πάσα ώρα και στιγμή τις απαραίτητες πληροφορίες για το line up σε κάθε stage ανά χείρας.

“Στόχος πλέον της SpotlightPOS είναι στο 2019-2020 να εξάγουμε σε αντίστοιχα γεγονότα του εξωτερικού την εμπειρία του Spotfolio.App“, ανέφερε τέλος η Μαργαρίτα Δόμπα.

Η Startup εταιρεία, SpotlightPOS δραστηριοποιείται στον χώρο της ασύρματης παραγγελιοληψίας και απομακρυσμένης cloud διαχείρισης στον ευρύτερο χώρο του HORECA και της ψυχαγωγίας και έχει θέσει ως στόχο να εδραιωθεί ως το μοναδικό και όχι μόνο στην Ελλάδα, LifeStyle Wallet μέσα από το Spotfolio.App που βρίσκει εφαρμογή σε όλο το φάσμα του κλάδου της HORECA, καθώς επίσης και σε φεστιβάλ, συναυλίες, κατασκηνώσεις, πολυχώρους κ.λπ.

Αναλυτικά η διαδικασία

1. Κατέβασε στο κινητό σου το Spotfolio.App από το App Store ή το Google Play
2. Σκάναρε το QR του ADD μέσα από το Spotfolio.App.
3. Κάνε εγγραφή και αγόρασε το εισιτήριό σου.
4. Πέρνα στα “Fast Lanes” του Φεστιβάλ για να πάρεις το βραχιόλι σου.
5. Φόρτισε το βραχιόλι σου με “Tokens” μέσω του Spotfolio.App ανά πάσα ώρα και στιγμή.
6. Εξαργύρωσε τα “Tokens” με το βραχιόλι σου στα “Bar” την ημέρα του ADD.
Σημειώνεται, πως η φόρτιση του βραχιολιού μπορεί να γίνει, εκτός από την εφαρμογή του SpotfolioApp και μέσω από την σελίδα του φεστιβάλ ADD 2019 (www.addfestival.gr).

Το ADD Festival, αποτελεί μια σύμπραξη της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση και του six d.o.g.s που ένωσαν τις δυνάμεις του φέτος για αυτό το μεγάλο μουσικό φεστιβάλ. Από τα συνολικά 4 stages, αναμένεται να “παρελάσουν” περισσότεροι από 30 διεθνείς και εγχώριοι καλλιτέχνες.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις