Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Το Fuckup Nights Heraklion “επιστρέφει” με νέες “αποτυχίες”

Το Fuckup Nights Heraklion επιστρέφει για έκτη φορά την Παρασκευή 07 Ιουνίου, στις 20:30, στο Πολιτιστικό Κέντρο Ηρακλείου.

Το event επικεντρώνεται στην αποτυχία και στα μαθήματα ή και στις δυσκολίες των Startuppers μέσα από αυτήν και δηλώνει το παρόν στην πόλη του Ηρακλείου τέσσερις φορές τον χρόνο.

Κάθε φορά, οι ομιλητές μοιράζονται με το κοινό μία ιστορία αποτυχίας τους – τι συνέβη, γιατί και πώς τελικά το ξεπέρασαν και πήγαν παρακάτω. Έχουν στη διάθεση τους 7 λεπτά και 10 φωτογραφίες.

Οι ομιλητές στο Fuckup Nights Heraklion // VOL.6 SummAir θα είναι ο Ευάγγελος Αυγουλάς, Δικηγόρος, Πρόεδρος “Seaman’s Home” & Μέλος Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας ΚΕΔΕ (kedke.gr), η Δέσποινα Λιμνιωτάκη, Κοινωνική Επιχειρηματίας & Founder The Healing Tree (healingtreecommunity.com), η Λένα Μπορμπουδάκη, Health Economist, MPH, (c)PhD & Διευθύντρια έκθεσης Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης (nhmc.uoc.gr) και ο Στέλιος Παπαρδέλας, Φωτογράφος & Κάτοικος του πλανήτη Γη.

Σε αυτό το event, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουν κάποια έργα του “Μουσείου Εικαστικών Τεχνών Ηρακλείου”, αλλά και να μάθουν την ιστορία δημιουργίας ενός διαφορετικού βιβλίου μέσα από μία έκθεση του Στέλιου Παπαρδέλα.

Ο αριθμός των εισιτηρίων είναι περιορισμένος και μπορείτε να τα προμηθευτείτε αποκλειστικά online από εδώ: fuckupnights.gr.

Το προηγούμενο FuckUp Nights διοργανώθηκε με επιτυχία το Φεβρουάριο και συγκέντρωσε 180 άτομα. Η εκδήλωση διοργανώνεται στην πόλη του Ηρακλείου από την ομάδα του Bizrupt (bizrupt.gr).

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις