Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Ελληνική Clio Muse συνεργάζεται με το TripAdvisor

Η Clio Muse, η ελληνική εφαρμογή ακουστικών ξεναγήσεων, ανακοίνωσε την συνεργασία της με το TripAdvisor, μία από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες τουριστικών πληροφοριών και κρατήσεων παγκοσμίως.

Πλέον, όσοι επιθυμούν να «κλείσουν» μία από τις πολλές περιηγήσεις που προσφέρει η εφαρμογή, μπορεί να το κάνει μέσω του TripAdvisor. Η Clio Muse έχει βαθμολογηθεί με 4,5 και περιλαμβάνει ξεναγήσεις σε δημοφιλείς προορισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ιταλία.

Στην εφαρμογή που είναι διαθέσιμη σε Android και iOS, οι ταξιδιώτες βρίσκουν πολλαπλές ψηφιακές περιηγήσεις εμπνευσμένες από την αρχαία ή σύγχρονη “παρουσία” του κάθε πολιτισμού. Τα θέματα ποικίλουν από αρχαιολογία και ιστορία μέχρι γαστρονομία, αρχιτεκτονική και μυθολογία και οι αφηγήσεις γίνονται από ειδικούς στον κάθε τομέα.

Η Clio Muse βρίσκεται στις πρώτες θέσεις στις εφαρμογές για εκδρομές και δραστηριότητες στην Αθήνα και την Κνωσό στο Get Your Guide, ένα από τα μεγαλύτερα marketplaces για εκδρομές και δραστηριότητες παγκοσμίως, ενώ το 2018 διακρίθηκε από την Booking.com ως μια καινοτόμα λύση για τον Αειφόρο Τουρισμό στο εργαστήριο Carers Lab.

Η εφαρμογή έλαβε το περασμένο έτος την πρώτη της χρηματοδότηση, ύψους 200 χιλ. ευρώ, από το Uni.Fund.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις