Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Speed-dating με ΜΚΟ και επενδυτές διοργάνωσε το HIGGS

Το HIGGS, ο incubator για ΜΚΟ, πραγματοποίησε στις 4 Ιουνίου 2019 το HIGGS Donors Speed-dating Event ΙΙΙ και έδωσε την ευκαιρία σε σχεδόν 70 ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα να έλθουν σε επαφή με εκπροσώπους από 19 Κοινωφελή Ιδρύματα, Εταιρείες και Πρεσβείες, κάνοντας speed-dating.

Σε 5 ώρες, ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα παρουσίασαν τη δράση και το έργο τους, χρηματοδότες παρέθεσαν τη στρατηγική τους και μαζί διερεύνησαν δυνητικές συνεργασίες που θα βοηθήσουν την κοινωνία να καλύψει σημαντικές ανάγκες ευάλωτων ομάδων, σε 5 κατηγορίες: Εκπαίδευση, Κοινωνική Πρόνοια, Οικονομική Ανάπτυξη, Περιβάλλον, Υγεία & 3η Ηλικία.

Ο Διευθυντής του HIGGS, Σωτήρης Πετρόπουλος δήλωσε: «Το HIGGS δημιουργήθηκε για να ενεργοποιήσει όλες τις δυνάμεις της κοινωνίας μας, ώστε να συνεργαστούν για να δώσουν μαζί λύσεις στα προβλήματα ευάλωτων ομάδων, και το Donors Speed-dating event είναι ένας τρόπος για να κάνουμε πράξη το σκοπό μας. Η μεγάλη ανταπόκριση Χρηματοδοτών και ΜΚΟ από όλη την Ελλάδα μας δίνει χαρά και δύναμη για τη συνέχεια. Ευχαριστούμε όλους όσοι συμμετείχαν και δίνουμε ραντεβού για το επόμενο!»

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις