Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

GDPR: Η HotelBrain επιλέγει την Νηρηΐς ως DPO

Η HotelBrain επιλέγει την Νηρηΐς Α.Ε. ως DPO στο πλαίσιο της δέσμευσης της στην προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Η HotelBrain, μέσω της θυγατρικής της HotelKeys, διαθέτει σήμερα στο δυναμικό της 47 μισθωμένα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα, τα οποία εκμεταλλεύεται ως «white flag» εταιρεία.

Η HotelBrain ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2000 στη Σαντορίνη ως εταιρεία hotel management. Είναι ένας ανεξάρτητος white label Hotel Operator προσηλωμένος στο luxury ξενοδοχειακό προϊόν. Αναλαμβάνει με ίδιο κίνδυνο, μέσω μισθώσεων, τη λειτουργία των ξενοδοχείων και από τη Σαντορίνη σταδιακά αναπτύχθηκε και σε άλλους μεγάλους τουριστικούς προορισμούς.

Σήμερα έχει μετεξελιχθεί σε έναν καθετοποιημένο ξενοδοχειακό όμιλο και μέσω της 100% θυγατρικής του HotelKeys ΑΕ, έχει προβεί στην ενοικίαση 47 ξενοδοχείων, δυναμικότητας 2.300 δωματίων, όλων των τύπων, σε όλη την Ελλάδα.

Η μεγάλη αυτή ανάπτυξη έγινε μέσα σε μόλις τρία έτη και μάλιστα χωρίς τη σύνδεση -και άρα την εξάρτηση- από κάποιο global hotel brand ή tour operator.

Από την άλλη, η Νηρηΐς ΑΕ έχει 20ετή πορεία στον τομέα της συμβουλευτικής, της διαχείρισης έργων και της οργάνωσης επιχειρήσεων σε περισσότερες από 450 επιχειρήσεις.

Στο πλαίσιο έργων συμμόρφωσης με τον Γενικό Κανονισμό Προσωπικών Δεδομένων την τελευταία τριετία έχει υποστηρίξει μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς, μεταξύ των οποίων νοσοκομεία, εταιρείες παραγωγής λογισμικού, εισηγμένες σε διεθνή χρηματιστήρια και μεγάλους ξενοδοχειακούς ομίλους στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις