Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Xealth: Στα 14 εκατ. δολάρια “έκλεισε” ο πρώτος γύρος χρηματοδότησης

Η HealthTech startup Xealth ανακοίνωσε ότι σήκωσε 3 εκατ. δολάρια “κλείνοντας” έναν πρώτο γύρο χρηματοδότησης, ύψους 14 εκατ. δολαρίων.

Στον γύρο συμμετείχαν νέοι επενδυτές όπως οι Atrium Health, Cleveland Clinic και MemorialCare Innovation Fund μαζί με τους McKesson Ventures, Novartis, Philips, ResMed, Threshold Ventures, Providence Ventures, UPMC και Froedtert και το Medical College of Wisconsin. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την ανάπτυξη της πλατφόρμας Xealth.

Η Xealth διαθέτει πάνω από 30 ψηφιακές υπηρεσίες υγείας, οι οποίες προσφέρουν σε ασθενείς επιμορφωτικό περιεχόμενο, μέσα μεταφοράς, παράδοση φαγητού, συστάσεις προϊόντων ηλεκτρονικού εμπορίου, και άλλα. Η εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2017 συνεργάζεται με κορυφαίους οργανισμούς στον τομέα της υγείας.

Η πλατφόρμα της βοηθά επίσης τους γιατρούς να συνταγογραφούν και να παρακολουθούν περιεχόμενο ψηφιακής υγείας, εφαρμογές, συσκευές και υπηρεσίες από τη ροή εργασιών τους, καθώς και να παραδίδουν τα στοιχεία αυτά στην υπάρχουσα πύλη ασθενών του συστήματος υγείας.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις