Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

MyJobNow: Ένας χρόνος λειτουργίας και 700 χιλ. αιτήσεις

Πέρασε ένας χρόνος από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του MyJobNow.  Μέσα σε αυτόν τον χρόνο δημοσιεύθηκαν 19,3 χιλ. αγγελίες εργασίας που έλαβαν 700 χιλ. αιτήσεις από τους χρήστες της εφαρμογής.

Παράλληλα, 13 χιλ. επιχειρήσεις της εστίασης, του τουρισμού και της λιανικής δημιούργησαν προφίλ με στόχο να βρουν τον επόμενό τους υπάλληλο, ενώ παραπάνω από 130 χιλ. άνθρωποι δημιούργησαν προφίλ για να βρουν την επόμενή τους δουλειά, σε μία από τις 21 ειδικότητες που καλύπτει η εφαρμογή.

Ένα χρόνο μετά, ο Αγαμέμνων Παπάζογλου, ο Στέφανος Κατσίμπας και ο Αλέξανδρος Παπασπυρίδης, συνιδρυτές του MyJobNow, και αφού απέσπασαν το Ελληνικό Βραβείο Επιχειρηματικότητας για την καινοτόμα ιδέα τους, πλαισιώνονται από μια ομάδα 16 ατόμων.

Η ομάδα του MyJobNow κατάφερε σε αυτόν τον χρόνο να εξασφαλίσει δύο γύρους χρηματοδότησης, ύψους 910 χιλ. ευρώ από τους Velocity.Partners και VentureFriends.

Ο συνιδρυτής του ​MyJobNow​ Αγαμέμνων Παπάζογλου δήλωσε:  “Είμαστε χαρούμενοι για όσα πετύχαμε αυτόν το χρόνο και σχεδιάζουμε τα επόμενά μας βήματα, εντός και εκτός Ελλάδας, έχοντας ως παρακαταθήκη την εμπιστοσύνη των χρηστών μας”.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις