Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Συνεργασία Razer με Visa για online πληρωμές σε όλον τον κόσμο

Η Razer, εταιρεία gaming hardware που εδρεύει στη Σιγκαπούρη, συνεργάζεται με τη Visa για να προσφέρει μια προπληρωμένη κάρτα που θα επιτρέψει στα 60 εκατ. χρήστες της εταιρείας να κάνουν πληρωμές σε όλο τον κόσμο, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Η Razer, η οποία έχει αξία άνω του 1 δισ. δολαρίων και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, δήλωσε ότι θα ενσωματώσει την Visa στο “ηλεκτρονικό πορτοφόλι” της. Η κίνηση θα επιτρέψει στους χρήστες του e-wallet της Razer Pay να πραγματοποιούν πληρωμές στις περιοχές που γίνεται αποδεκτή η Visa. Η συνεργασία έχει στόχο επίσης να εξυπηρετήσει τον πληθυσμό της Νοτιοανατολικής Ασίας που δεν έχει πρόσβαση σε τραπεζικές υπηρεσίες (περίπου 438 εκατομμύρια) αλλά και τους millennials.

“Μαζί, η Visa και η Razer FinTech έχουν την ευκαιρία να αλλάξουν την εμπειρία των πληρωμών όχι μόνο για την κοινότητα του gaming αλλά και για πολλούς καταναλωτές που δεν εξυπηρετούνται στη Νοτιοανατολική Ασία”, δήλωσε ο Chris Clark, περιφερειακός πρόεδρος της Visa σε Ασία-Ειρηνικό.

“Είμαστε απίστευτα ενθουσιασμένοι με τις ευκαιρίες που προσφέρει αυτή η πρωτοποριακή λύση πληρωμών σε εκατομμύρια καταναλωτές, συνδέοντάς τους με ένα εκτεταμένο δίκτυο εμπόρων παγκοσμίως”, δήλωσε ο συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Razer, Min-Liang Tan.

Η ολοκληρωμένη υπηρεσία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρχικά σε επιλεγμένες χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας και μετά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις