Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Discover Deree Day: Ενημερωτική εκδήλωση για ενδιαφερόμενους φοιτητές

Μία γεύση από το ακαδημαϊκό περιβάλλον και τα νέα προγράμματα σπουδών του Deree – The American College of Greece θα πάρουν πάρουν οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές μέσα από την καθιερωμένη ενημερωτική εκδήλωση, Discover Deree Day, που διοργανώνει το Κολλέγιο, την Τετάρτη 3 Ιουλίου, στην Αγία Παρασκευή.

Η εκδήλωση γνωριμίας θα διαρκέσει από τις 10:00 έως τις 14:30 και σκοπό έχει να συστήσει στους υποψήφιους φοιτητές και τους γονείς τα νέα αντικείμενα σπουδών σε Engineering (STEM), Biomedical Sciences, Διεθνείς Σχέσεις, Gaming Technology κ.ά., που έρχονται να ενισχύσουν δυναμικά το ήδη πλούσιο ακαδημαϊκό του πρόγραμμα!

Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις κατευθύνσεις σπουδών, τις υποτροφίες, το αμερικανικό μοντέλο εκπαίδευσης, τις ποικίλες εξωακαδημαϊκές δραστηριότητες και τις ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο. κόμη, θα ξεναγηθούν στο campus, θα συζητήσουν με καθηγητές, συμβούλους εγγραφών και σπουδαστές του Deree, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα από τα ακόλουθα μαθήματα: Βιολογία, Αγγλικά, Χρηματοοικονομικά, Διοίκηση Επιχειρήσεων, Ψυχολογία, Ναυτιλιακά, Μουσική.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις