Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Ξεκινά την Δευτέρα το διεθνές συνέδριο IISA 2019

Ξεκινά τη Δευτέρα 15 Ιουλίου στην Πάτρα, το Διεθνές Συνέδριο «The 10th International Conference on Information, Intelligence, Systems and Applications» (IISA 2019), το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την Τετάρτη 17 Ιουλίου. Οι εργασίες του συνεδρίου θα λάβουν χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, στο Κουκούλι.

Το συνέδριο IISA 2019 αφορά σε σύγχρονα αντικείμενα του τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, όπως επεξεργασία πληροφοριών και υπολογιστική ευφυΐα, συστήματα και δίκτυα πολυμέσων, εκπαιδευτική πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, «έξυπνα» δίκτυα ενέργειας, «έξυπνες» πόλεις, ψηφιακά συστήματα φροντίδας υγείας, κλπ. Αναμένεται να συμμετέχουν σε αυτό περισσότεροι από ογδόντα (80) επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου θα γίνουν τρεις κεντρικές ομιλίες από υψηλού κύρους επιστήμονες του εξωτερικού, ενώ θα παρουσιαστούν πολλές ερευνητικές εργασίες από ερευνητές και διδάσκοντες ελληνικών και ξένων Πανεπιστημίων και ερευνητικών οργανισμών. Θα παρουσιαστούν επίσης και τα αποτελέσματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων σε ειδικές συνεδρίες.

Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της IISA Steering Committee, η οποία αποτελείται από τους καθηγητές Nikolaos Bourbakis (Chair), Wright State University, USA, Georgios Tsihrintzis, University of Piraeus, Greece, Maria Virvou, University of Piraeus, Greece και Despoina Kavraki, Biological and Artificial Intelligence Foundation (BAIF), USA.

Γενικοί προεδρεύοντες του Συνεδρίου είναι οι καθηγητές του Πανεπιστημίου Πειραιά, Γεώργιος Τσιχριντζής και Μαρία Βίρβου. Την επιστημονική ευθύνη κατάρτισης του προγράμματος του Συνεδρίου έχουν αναλάβει οι κ.κ. Ιωάννης Χατζηλυγερούδης, καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών και Μιχάλης Παρασκευάς αναπλ. καθηγητής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, ως PC Chair και Co-Chair. Επίσης, έχουν αναλάβει και την τοπική οργάνωση του συνεδρίου μαζί με τους Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, αναπλ. καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και τους Διδάκτορες, Ισίδωρο Περίκο και Φωτεινή Γριβοκωστοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις