Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Underlucram: Χρηματοδότηση 300 χιλ. ευρώ και σχέδια για επέκταση στην Ελλάδα

Η Ρουμάνικη startup Underlucram σήκωσε χθες 300 χιλ. ευρώ από την GapMinder Partners BV και την Oana Ciornei, Managing Partner της Amrop Romania & Global Amrop University Lead.

Η Undelucram θα χρησιμοποιήσει την χρηματοδότηση για την επέκτασή της στην Ευρωπαϊκή αγορά. Συγκεκριμένα, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας σύμφωνα με τον ιδρυτή και CEO της, Costin Tudor, είναι η Ελλάδα, η Ουγγαρία και η Τσεχία.

«Θέλουμε συνεχώς να συμβάλλουμε ενεργά στην εκπαίδευση των νέων στη Ρουμανία, να τους καθοδηγήσουμε στην προετοιμασία για μια συνέντευξη, να βρούμε την επιθυμητή δουλειά τους, αλλά και να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των εταιρειών που από την πλευρά τους επιθυμούν να προσελκύσουν τα καλύτερα ταλέντα. Το Undelucram.ro είναι κάτι περισσότερο από μια πλατφόρμα, είναι μια αφοσιωμένη κοινότητα και με τις σημερινές επενδύσεις συνεχίζουμε τη φυσική μας ανάπτυξη σε άλλες χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία και η Τσεχική Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

Τόσο για την GapMinder, όσο και την Oana Ciornei, οι δυνατότητες αυτής της Startup ήταν αυτές που τους οδήγησαν σε αυτήν την επένδυση.

«Κάνουμε αυτή την επένδυση για τη διεθνή ανάπτυξη αυτής της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, καθώς βλέπουμε τη δυνατότητα να μεταμορφώσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις, οι υποψήφιοι για εργασία ή οι εργαζόμενοι αλληλεπιδρούν στην αγορά εργασίας», δήλωσε ο Inti Paolucci, εκ μέρους της GapMinder Venture Partners.

«Είμαι πεπεισμένη ότι το Undelucram.ro μπορεί να δώσει απαντήσεις σε νέους και επαγγελματίες που ασχολούνται με το μέλλον τους […] Μπορεί επίσης να παρέχει απαντήσεις σε εταιρείες που θέλουν να ‘τοποθετηθούν’ καλύτερα μεταξύ αυτών των επαγγελματιών. Είμαι εξίσου πεπεισμένη ότι η ομάδα πίσω από το Undelucram.ro έχει τη φιλοδοξία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για μια εκθετική ανάπτυξη», ανέφερε σχετικά η Oana Ciornei.

Η Undelucram ιδρύθηκε το 2011 για να φέρει κοντά υπαλλήλους και εργοδότες και να δημιουργήσει ένα διαδραστικό περιβάλλον εργασίας και έκτοτε έχει γίνει η μεγαλύτερη διαδικτυακή κοινότητα επικοινωνίας στην Ρουμανία. Η ομάδα της εκπαιδεύει τους νέους στη Ρουμανία, τους παρέχει υποστήριξη στην προετοιμασία για συνεντεύξεις και τους δίνει την ευκαιρία να βρουν τη δουλειά που θέλουν. Ταυτόχρονα, βοηθά τις εταιρείες να προσελκύσουν το εργατικό δυναμικό που χρειάζονται περισσότερο και να βρουν τα καλύτερα ταλέντα.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις