Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Bsit: 3 εκατ. ευρώ σήκωσε η πλατφόρμα που συνδέει γονείς με babysitters

Η startup Bsit, με έδρα τις Βρυξέλλες, σήκωσε 3 εκατ. ευρώ σε έναν γύρο χρηματοδότησης με επικεφαλής την Connect Ventures και συμμετοχή της Kima Ventures και των ιδρυτών της AngelList, μεταξύ άλλων.

Η startup θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να επεκτείνει την συνδρομητική πλατφόρμα εύρεσης babysitter εκτός συνόρων, ξεκινώντας από τη Γαλλία.

Ο Dimitri De Boose, CEO και συνιδρυτής της Bsit παραδέχεται ότι για τώρα η startup έχει δοκιμάσει μόνο τη γαλλική αγορά και εργάστηκε για να αναπτύξει μια μεγάλη “δεξαμενή” babysitters για να ξεκινήσει. Η Bsit σχεδιάζει επεκταθεί “σωστά” στη Γαλλία από την αρχή του ακαδημαϊκού έτους, ανοίγοντας ένα γραφείο στο Παρίσι και αυξάνοντας τις προωθητικές ενέργειες στην περιοχή.

Μέχρι στιγμής, η startup έχει αναπτυχθεί κυρίως στη βελγική αγορά, η οποία αντιπροσωπεύει το 85% του εισοδήματός της, ωστόσο ο De Boose θέτει ως στόχο για τη Bsit “να γίνει ο ευρωπαϊκός ηγέτης στην αγορά της παιδικής μέριμνας”, επιλέγοντας τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο ως τις επόμενες αγορές που θα εισέλθει, μετά τη Γαλλία.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις