Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Rookout: 8 εκατ. δολάρια σήκωσε η Ισραηλινή πλατφόρμα debugging

Η Rookout, startup με έδρα το Tel Aviv που απλοποιεί και επιταχύνει τη διαδικασία συλλογής δεδομένων και την εύρεση σφαλμάτων σε κώδικες, ανακοίνωσε χθες ότι σήκωσε 8 εκατ. δολάρια με στόχο να επιταχύνει την εμπορική της ανάπτυξη.

Επικεφαλής του γύρου Series A ήταν η Cisco Investments, ενώ συμμετείχαν υφιστάμενοι επενδυτές όπως οι TLV Partners και Emerge αλλά και “ηγέτες” της αγοράς, όπως ο Nat Friedman, CEO της GitHub, ο John Kodumal, CTO και συνιδρυτής της LaunchDarkly, και ο Raymond Colletti VP της Revenue at Codecov.

Η Rookout έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία λογισμικού που αποσυνδέει τα δεδομένα από κώδικα, καθιστώντας τις διαδικασίες κατανόησης και εντοπισμού σφαλμάτων ευκολότερες και ταχύτερες. Η ίδια υποστηρίζει ότι οι εταιρείες που χρησιμοποιούν το λογισμικό της έχουν δει τον χρόνο που απαιτείται για αυτές τις διεργασίες να μειώνεται από ώρες σε δευτερόλεπτα.

“Με τη Rookout, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χάσετε χρόνο να αναπτύξετε νέο κώδικα για να λάβετε δεδομένα από τον παλιό σας κώδικα. Όλα είναι διαθέσιμα με ένα κλικ. Μόλις αποσυνδέσετε τα δεδομένα από τον κώδικα, όλα είναι δυνατά”, εξηγεί ο John Kodumal ο οποίος συμμετείχε, όπως αναφέραμε, στον τελευταίο γύρο.

Μέχρι σήμερα, η Rookout έχει αποκτήσει μια βάση εταιρικών πελατών οι οποίοι πληρώνουν για τις υπηρεσίες της. Ωστόσο η εταιρεία θέλει να δώσει τη “δύναμη της άμεσης παρατηρησιμότητας” σε όλους και γι’αυτό πρόκειται να λανσάρει μια δωρεάν έκδοση του λογισμικού. Η Rookout σχεδιάζει, επιπλέον, να προσθέσει γλώσσες προγραμματισμού (σήμερα υποστηρίζει Python, Node.js, and JVM) και άλλα νέα χαρακτηριστικά.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις