Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η UiPath εξαγόρασε την ουκρανική startup StepShot

Η UiPath, μια από τις πιο ταχέως αναπτυσσόμενες και “βαριά” χρηματοδοτούμενες εταιρείες επιχειρηματικού λογισμικού σήμερα, εξαγόρασε την StepShot, μια ουκρανική startup που ασχολείται με την αυτοματοποιημένη καταγραφή επιχειρησιακών διαδικασιών (automated business documentation).

Οι οικονομικές λεπτομέρειες της συμφωνίας δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με το AIN το deal περιελάμβανε τόσο μετρητά όσο και μετοχές.

Η StepShot ιδρύθηκε to 2016 στόχο να βοηθήσει εταιρείες να φτιάξουν “οδηγούς” και καθοδηγητικά βίντεο, αλλά λίγο αργότερα άλλαξε αντικείμενο και στράφηκε στο business documentation.

Το αντικείμενο αυτό ταιριάζει καλύτερα στην UiPath, η οποία είναι γνωστή για το ‘Robotic Process Automation’ λογισμικό της, με το οποία βοηθά τους πελάτες της να ανακαλύψουν, κατανοήσουν, βελτιώσουν και να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες/εργασίες που ακολουθούν και πραγματοποιούν.

“Είμαι εξαιρετικά περήφανος για αυτό που έχουμε καταφέρει στην StepShot. Συνδυάζοντας τις δυνατότητες μας με τις κορυφαίες RPA δυνατότητες της UiPath θα ωφελήσουμε σημαντικά τις επιχειρήσεις παγκοσμίως, βοηθώντας τις να πετύχουν τους στόχους αυτοματοποίησής τους”, δήλωσε ο συνιδρυτής και CEO της StepShot, Sasha Reminnyi.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις