Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Τερματικά πληρωμών σε εμπόρους και επαγγελματίες από τη Viva Payments

Τη διάθεση τερματικών χρέωσης καρτών POS και mPOS ξεκινά η Viva Payments, το πρώτο αδειοδοτημένο Ίδρυμα Ηλεκτρονικού Χρήματος στην Ελλάδα.

Ένας επαγγελματίας ή μία επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει να δέχεται άμεσα και με ασφάλεια πληρωμές με κάρτες, χωρίς χρονοβόρες και γραφειοκρατικές διαδικασίες, δημιουργώντας απλά έναν λογαριασμό ηλεκτρονικά στη Viva Payments και αποκτώντας τον εξοπλισμό Viva POS ή mPOS.

Viva POS / mPOS υποστηρίζουν τη χρέωση κάθε τύπου κάρτας (πιστωτικές, χρεωστικές, προπληρωμένες) των Οργανισμών Visa και MasterCard, ανεξαρτήτως της εκδότριας τράπεζας, χωρίς να απαιτούνται πολλαπλές συσκευές.

Τα Viva POS παρέχονται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις:
– Mobile POS: λειτουργεί σε συνεργασία με Apple & Android Smartphones ή tablets και ειδικό application που παρέχεται δωρεάν και μπορεί κάποιος να το έχει παντού μαζί του για να χρεώνει κάρτες. Ιδανικό για επαγγελματίες που βρίσκονται στο δρόμο (π.χ. Γιατροί, Μηχανικοί, Οδηγοί TAXI, Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Δικηγόροι κ.λπ.).
– Ασύρματο POS: λειτουργεί αυτόνομα μέσω δικτύου GPRS και είναι ιδανικό για χώρους όπου απαιτείται μεγαλύτερη ευελιξία για την εξυπηρέτηση του πελάτη (καταστήματα, εστιατόρια, καφέ, εμπορικά κέντρα κ.λπ.)
– Ενσύρματο POS: η κλασική μορφή σταθερού POS που συνήθως βρίσκεται στο ταμείο και συνδέεται μέσω καλωδίου δικτύου στο DSL router.

VivaPayments_mPOS+POS_Terminals

Όλες οι συσκευές είναι Chip & PIN κατά τα πρότυπα της ισχύουσας ευρωπαϊκής νομοθεσίας και πιστοποιημένες κατά PCI για να διασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Για μικρό χρονικό διάστημα οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις συσκευές με έκπτωση 10%, χωρίς μηνιαία συνδρομή και με δωρεάν μεταφορικά έξοδα.

Οι συσκευές POS και mPOS της Viva Payments διατίθενται αρχικά από το site της τελευταίας (www.vivapayments.com), ενώ εντός της νέας χρονιάς θα τοποθετηθούν προς πώληση και σε σημεία λιανικής.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις