Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Η Au10tix με έδρα τη Λευκωσία έλαβε επένδυση 60 εκατ. δολαρίων από την TPG

H Au10tix έχει αναπτύξει μια πλατφόρμα cloud η οποία προσφέρει υπηρεσίες ελέγχου ταυτότητας και πιστοποίησης και μόλις έλαβε μια στρατηγική επένδυση ύψους 60 εκατομμυρίων δολαρίων από την TPG Tech Adjacencies.

Η επένδυση από την TPG δίνει στην Au10tix μια αποτίμηση $260 εκατομμυρίων η οποία προτίθεται να χρησιμοποιήσει τα κεφάλαια για να επεκταθεί σε νέες πελάτες και νέες αγορές.

Με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Ron Atzmon και τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο και COO Carey Kolaja, η Au10tix παρέχει έλεγχο ταυτότητας και ψηφιοποίηση εγγράφων ταυτοποίησης, συμπεριλαμβανομένων των διαβατηρίων, των δελτίων ταυτότητας, των αδειών οδήγησης και άλλων συμπληρωματικών εγγράφων ταυτοποίησης.
Η εταιρεία ειδικεύεται στην υλοποίηση εφαρμογών που βασίζονται σε υλικό και λογισμικό που χρησιμοποιούνται για σάρωση, αναγνώριση, ανάκτηση περιεχομένου, έλεγχο ταυτότητας και επικύρωση εγγράφων ταυτοποίησης.

Η Au10tix είναι μια θυγατρική της Ολλανδικής ICTS International N.V. η οποία προσφέρει παρόμοιες λύσεις ασφάλειας και πιστοποίησης σε αεροδρόμια και χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς από το 1966.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις