Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

VeganNation: 10 εκατ. δολάρια σήκωσε το ισραηλινό vegan marketplace

Η Ισραηλινή VeganNation, το vegan marketplace που δημιουργεί το πρώτο “χορτοφαγικό” οικοσύστημα στον κόσμο, με το δικό του νόμισμα (VeganCoin), “βγαίνει” από τη δοκιμαστική φάση αφού σήκωσε χρηματοδότηση 10 εκατ. δολαρίων από ιδιώτες επενδυτές.

“Το γεγονός αυτό αποτελεί ορόσημο για την ένωση όλων των περιβαλλοντικά συνειδητοποιημένων καταναλωτών παγκοσμίως σε ένα έθνος που βασίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη, τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη προς όλα τα έμβια όντα», δήλωσε ο Isaac Thomas, CEO και συνιδρυτής της VeganNation.

Η startup έχει δημιουργήσει ένα οικοσύστημα με το δικό του ψηφιακό νόμισμα και μια αγορά που περιλαμβάνει vegan προϊόντα και χώρο διανομής τροφίμων. Η πλατφόρμα χρησιμοποιεί τεχνολογία blockchain για να διασφαλίσει μια διαφανή αλυσίδα εφοδιασμού και παρέχει ένα καθορισμένο νόμισμα καθώς και το ψηφιακό πορτοφόλι VeganNation, για να εξυπηρετεί τα μέλη της κοινότητας σε όλες τις συναλλαγές τους.

Η ανακοίνωση σχετικά με τον γύρο χρηματοδότησης ακολουθεί την είδηση ότι οι διάσημοι vegan ακτιβιστές Jerome Flynn (Game of Thrones) και Jenna Dewan (Step Up) εντάσσονται στο Advisory Board της VeganNation.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις