Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Πορτογαλία ανοίγει η Revolut

Η Revolut σχεδιάζει να ανοίξει ένα κέντρο εξυπηρέτησης πελατών στην Πορτογαλία που θα απασχολεί 400 άτομα. Η κίνηση αυτή, που έρχεται σε μια προσπάθεια της εταιρείας να διαχειριστεί την αύξηση των πελατών της, σημαίνει ότι το προσωπικό της πρόκειται να τριπλασιαστεί.

Η Revolut έχει “συγκεντρώσει” περισσότερους από 6 εκατ. πελάτες από το ξεκίνημά της το 2015. Το νέο κέντρο θα επικεντρωθεί κατά κύριο λόγο στην εξυπηρέτηση πελατών ενώ επικεφαλής του θα είναι το πρώην στέλεχος της Airbnb, Ricardo Macieria.

Η Revolut ελπίζει επίσης να επεκτείνει την πελατειακή βάση της στην Πορτογαλία ως αποτέλεσμα της κίνησης. “Η Πορτογαλία αναδύεται γρήγορα ως βασικός κόμβος του FinTech στην Ευρώπη και είμαστε εξαιρετικά περήφανοι που παίζουμε το ρόλο μας σε αυτό το κίνημα, δημιουργώντας εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας”, δήλωσε ο Nik Storonsky, ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Revolut.

Η απόφαση της Revolut προστίθεται σε μια σειρά προσλήψεων που πραγματοποίησε φέτος η εταιρεία – συμπεριλαμβανομένης της πρόσληψης του “βετεράνου” Martin Gilbert για τη θέση του προέδρου- με στόχο να αντιμετωπίσει την κριτική και τα παράπονα πελατών.

 

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις