Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Νέα “crypto” έκδοση του Galaxy Note 10 λανσάρει η Samsung

Η Samsung λανσάρει μια νέα έκδοση του smartphone Galaxy Note 10 που θα κυκλοφορήσει με ένα προεγκατεστημένο πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, στην προσπάθειά της να ενισχύσει την υιοθέτηση τεχνολογίας blockchain.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, το νέο προϊόν είναι μια παραλλαγή του Galaxy Note 10, αλλά θα διατεθεί στο εμπόριο ως “KlaytnPhone”, καθώς λειτουργεί μέσα από το Klaytn, ένα δίκτυο blockchain που έχει δημιουργηθεί από την Kakao.

Η νέα έκδοση του Galaxy Note 10, που θα κυκλοφορήσει σήμερα μόνο στη Νότιο Κορέα,  δεν θα διαφέρει από την υπάρχουσα από άποψη hardware, αλλά θα περιλαμβάνει εφαρμογές blockchain και ένα πορτοφόλι κρυπτονομισμάτων, όπως προαναφέραμε. Επιπλέον, όσοι το αγοράσουν θα λάβουν και ένα συγκεκριμένο ποσό από Klay, το κρυπτονόμισμα του δικτύου Klaytn – που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμα επίσημα για συναλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές blockchain του δικτύου Klaytn είναι διαθέσιμες και σε τηλέφωνα πέραν των Samsung μέσω του συστήματος Android της Google, ωστόσο η συγκεκριμένη έκδοση είναι η μόνη που υποστηρίζει πλήρεις συναλλαγές.

Η Samsung παρουσίασε για πρώτη φορά ένα “φιλικό” προς τα κρυπτονομίσματα smartphone τον Μάρτιο και πρόκειται για το Galaxy S10 το οποίο κυκλοφορεί με ψηφιακά wallets που υποστηρίζουν κρυπτονομίσματα όπως το ethereum.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις