Τα πάντα για την ελληνική Startup Σκηνή

Myjobnow και BioCoS δίνουν το “παρών” στο 10ο Open Coffee Heraklion

Το 10ο Open Coffee Heraklion έρχεται το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:00 και οι ομιλίες, θα ξεκινήσουν στις 18:30. Αυτή τη φορά, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ακούσει δύο startups (myjobnow και BioCoS) καθώς και να μάθει τα πάντα για τον διαγωνισμό ΝΒG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας.

Οι ομιλητές:
  • Στέφανος Κατσίμπας & Αγαμέμνων Παπάζογλου, co-Founders, myjobnow
    Το MyJobNow, με δυο λόγια, βοηθάει επιχειρήσεις να βρουν προσωπικό πρώτης γραμμής. Μέσα σε διάστημα ενός έτους η εταιρεία έχει σηκώσει δύο γύρους χρηματοδότησης (ύψους ~1 Εκατομμυρίου €) με τους VentureFriends και Velocity.Partners ως κύριους επενδυτές, ενώ παραπάνω από 150.000 υποψήφιοι για εργασία έχουν κάνει μέχρι σήμερα αιτήσεις σε πάνω από 22.000 θέσεις οι οποίες έχουν ανοίξει από περισσότερες από 16.000 επιχειρήσεις. Οι ιδρυτές της startup θα μιλήσουν για την διαδρομή τους έως εδώ, αλλά και όσα έχουν μάθει μέσα από αυτή την διαδρομή.
  • Στέλιος Αρχοντάκης, CEO & Founder | BioCoS
    Η BioCoS είναι μια εταιρεία βιοτεχνολογίας που με τη χρήση του DNA επιλύει το πρόβλημα της νοθείας, κατά βάση, στη βιομηχανία των τροφίμων και των φυσικών καλλυντικών/ φαρμακευτικών προϊόντων. Ο Στέλιος Αρχοντάκης θα μιλήσει για τις διαφορές μεταξύ έρευνας και επιχειρηματικότητας και για την πορεία της BioCoS από το 2016 έως και σήμερα, παρουσιάζοντας τα πιο σημαντικά σημεία της διαδρομής αυτής αλλά και τα εμπόδια που αντιμετώπισε κατά την εξέλιξή της.
  • Σπύρος Αρσένης, Συντονιστής Προγράμματος NBG Business Seeds (https://www.nbg.gr/el/nbgseeds)
    O Σπύρος Αρσένης θα μιλήσει για το πρόγραμμα NBG Business Seeds στήριξης και χρηματοδότησης της καινοτόμου επιχειρηματικότητας της Εθνικής Τράπεζας, για τις συνέργειες στην Κρήτη και τα επόμενα βήματα.

Μετά το τέλος των παρουσιάσεων θα υπάρχει χρόνος για περισσότερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις